Παρασκευή 25.09.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

“pos”… έκοψαν την πίτα οι Τρικαλινοί υδραυλικοί

13.02.2017 /

Με την ευχή η χρονιά που ήρθε να είναι καλύτερη από την προηγούμενη και να εισέλθει η χώρα σε “τροχιά” ανάπτυξης, ώστε να σταματήσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλοι οι κλάδοι, χθες ο Σύνδεσμος Υδραυλικών Τρικάλων & Περιχώρων έκοψε την βασιλόπιτα.

Η εκδήλωση έγινε στο “Αετών Μέλαθρον”, παρουσία του προέδρου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας κ. Αναστάσιου Λάππα, του προέδρου του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Βασίλη Γιαγιάκου και των μελών του Συνδέσμου.

Στους στόχους που έχει θέσει η Διοίκηση του Συνδέσμου για τη νέα χρόνια στάθηκε ο πρόεδρος κ. Νίκος Βαλομάνδρας, λέγοντας ότι θα συνεχιστούν οι προσπάθειες γα την στήριξη των μελών σε όλα τα επίπεδα, καθώς και οι πρωτοβουλίες για την συνεχιζόμενη ενημέρωση και εκπαίδευση τους.

Στον χαιρετισμό του, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Βασίλης Γιαγιάκος έκανε αναφορές στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι παραγωγικοί κλάδοι, λόγω της συνεχιζόμενης κρίσης και παρατεταμένης ύφεσης, χωρίς να παραλείψει να ευχηθεί η νέα χρονιά να φέρει την πολυπόθητη ανάπτυξη.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας κ. Αναστάσιος Λάππας παρέδωσε στον κ. Βαλομάνδρα το μηχάνημα “pos”, υπογραμμίζοντας πόσο σημαντικό είναι το γεγονός ότι η χώρα μπαίνει στη λογική των ηλεκτρονικών συναλλαγών.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι υπάρχει αγαστή συνεργασία όλων των τοπικών φορέων  με στόχο την ανάπτυξη και την εξέλιξη όλων των παραγωγικών κλάδων.