Τετάρτη 26.02.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Εκανε τη διαφορά και στην πίτα το “Ράδιο Ζυγός”

01.02.2019

Μια ξεχωριστή βραδιά ήταν η χθεσινή για τους ανθρώπους του ράδιο «ΖΥΓΟΣ» FM100 που έκοψαν στην ταβέρνα «Το Αρβάλι» στη Λυγαριά την καθιερωμένη «Βασιλόπιτα». Στο «Αρβάλι» βρέθηκαν όμως και αρκετοί εκπρόσωποι της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας του τόπου, καθώς και του επιχειρηματικού κόσμου του Νομού, που χρόνια τώρα βρίσκονται κοντά στον σταθμό.

Την «Βασιλόπιτα» ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Τρίκκης & Σταγών κ.κ. Χρυσόστομος, (συνεπικουρούμενος του Πρωτοσύγκελλου π. Αλέξιου Κανίνα), ενώ  οι τρείς συνιδιοκτήτες του σταθμού Κώστας Αργυρούσης, Θοδωρής Ευθυμίου και Φάνης Σεριστατίδης ευχήθηκαν σε όλους μια χρονιά γεμάτη υγεία!!!

Aμέσως μετά οι Κώστας Αργυρούσης και Γιώργος Παπαγεωργόπουλος, έκαναν μια μικρή διαδρομή στην «γέννηση» του ράδιο «ΖΥΓΟΣ».

Κατόπιν την σκυτάλη πήρε η ζωντανή λαϊκή ορχήστρα, η οποία αποτελούμενη από τους Δημ. Αδάμο στο μπουζούκι, Χριστόπουλο σε κιθάρα-τραγούδι, Μπάμπη Αντωνίου & Κάλυ Παπαδιά στο τραγούδι, ανέβασε κατακόρυφα το κέφι, σε ένα γλέντι που κράτησε έως αργά.

Το φλουρί κέρδισε ο ηχολήπτης του σταθμού Σάκης Αρμάγος και αντιστοιχούσε στο συμβολικό χρηματικό ποσό των 100€ & σε ένα φλουρί κωνσταντινάτο ενώ στον τυχερό προσέφερε και μια… γουρνοπούλα ο δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας.