Πέμπτη 24.09.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ανάγκη στήριξης της πολύτεκνης οικογένειας

13.02.2017

Τις καθημερινές οικογενειακές υποχρεώσεις άφησαν πίσω για λίγο οι Τρικαλινοί πολύτεκνοι και χθες έκοψαν την καθιερωμένη βασιλόπιτα, θέτοντας παράλληλα τους στόχους για τη χρονιά που ήρθε που κάθε άλλο εύκολη φαίνεται.

Η εκδήλωση έγινε στο “Πύλης Μέγαρον” παρουσία τοπικών και πολιτικών φορέων, ενώ το παρόν έδωσαν τα μέλη του Συλλόγου Πολυτέκνων Τρικάλων.

Στην ανάγκη στήριξης των πολύτεκνων οικογενειών διότι αποτελούν το μέλλον της χώρας στάθηκε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κώστας Βητας, λέγοντας ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή η χώρα δεν είναι το οικονομικό, αλλά το δημογραφικό που είναι μια βραδυφλεγής βόμβα.

“Χωρίς νέους δε μπορεί να υπάρχει ανάπτυξη ενώ τίθεται σε κίνδυνο και η ασφάλεια της χώρας μας. Η σημερινή κρίση δεν είναι κατά βάση κρίση οικονομική, αλλά κρίση των αξιών και των παραδόσεων, αφού ο θεσμός της οικογένειας διέρχεται σημαντική κρίση. Η στήριξη στο θεσμό της οικογένειας δεν είναι δαπάνη, αλλά στήριξη στο μέλλον της χώρας” πρόσθεσε.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι ο Σύλλογος θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την επίλυση των όποιων προβλημάτων αντιμετωπίζουν οι πολύτεκνες οικογένειες, αλλά και την προαγωγή των συμφερόντων μας.

“Στόχος μας η στήριξη και η αλληλεγγύη μεταξύ των μελών μας” ανέφερε, καταλήγοντας.

Ε.Κ.