Τετάρτη 23.09.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Με επιτυχία η πίτα του Κυνηγετικού – Σκοπευτικού Συλλόγου

19.02.2019

Με επιτυχία στον γεμάτο από κόσμο πολυχώρο του «Φρουρίου» έκοψε απόψε την πρώτη του πίτα ο Kυνηγετικός-Σκοπευτικός Σύλλογος Ν. Τρικάλων.
Αμέσως μετά την κοπή της πίτας ο πρόεδρος του Συλλόγου Ιωάννης Σχορετσανίτης προσέφερε τιμητική πλακέτα στην Ομάδα Διάσωσης Τρικάλων για την συμβολή και την παρουσία της όπου υπάρχει ανάγκη, επίσης τιμητική πλακέτα προσέφερε ο αντιπόεδρος του Συλλόγου στον Κυνοφιλικό Ομιλο Τρικάλων.
Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Συλλόγου παίρνοντας τον λόγο, ευχήθηκε μια καλή χρόνια με πολλά θηράματα, αλλά και πλούσια σε εμπειρίες, αφού η ζωή κοντά στη φύση χαρίζει μοναδικές στιγμές.
Επίσης αναφέρθηκε στον ένα χρόνο ζωής του συλλόγου που απέκτησε σάρκα και οστά, «μιας και οι κυνηγοί δεν είναι πρόβατα γιατί έχουν άποψη», τόνισε με νόημα.
«Στόχος του συλλόγου είναι η προστασία της χλωρίδας και της πανίδας μέσα από την αειφορία, αλλά και η χρήστη διαχείριση των οικονομικών μέχρι και το τελευταίο σενς» τόνισε.
Πυρά όμως εξαπέλυσε κατά της Κυνεγετικής Ομοσπονδίας που ενώ κρατά περίπου 70 ευρώ σε κάθε άδεια, ποτέ δεν επέστρεψε αυτά τα λεφτά στους συλλόγους, διερωτώμενος: Αλήθεια που πήγαν αυτά τα χρήματα;»
Τέλος ο γ.γ. Πέτρος Μηλίτσης αναφέρθηκε στις εξελίξεις σε Πανελλαδικό επίπεδο και στην συνάντηση τον υπουργό Σ. Φάμελο.
Το φλουρί της πίτας αντιστοιχούσε σε μια Γενική άδεια θήρας.