Τρίτη 09.08.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ολες οι φωτογραφίες από τη πίτα του Ε.Ε.Σ

20.01.2020

Ασφυκτικά γεμάτη ήταν η αίθουσα του «Φρουρίου» χθες βράδυ από την προσέλευση των Τρικαλινών στην κοπή πίτας του Τμήματος Τρικάλων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Την πίτα ευλόγησε ο πρωτοσύγγελος, Αλέξιος Κανίνας, που μετέφερε και τις ευλογίες του Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου, ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και δύναμη στην Πρόεδρο και σε όλους τους εθελοντές.

Για τους σκοπούς του ΕΕΣ μίλησε η πρόεδρος του παραρτήματος Τρικάλων, Βανέσσα Μηλιώνη, η οποία προέβη σε ένα σύντομο απολογισμό για την πλούσια δράση του και ευχαρίστησε όλους όσους στηρίζουν το έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Η κ. Μηλιώνη  εξήρε το έργο εθελοντών και εθελόντριων που υπερβάλλουν εαυτό για να σταθούν δίπλα στον συνάνθρωπο, ενώ έκανε αναφορά και στα 650 δέματα που μοιράστηκαν τα Χριστούγεννα σε οικογένειες οικονομικά ευάλωτες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, οι βουλευτές Κατερίνα Παπακώστα και Σάκης Παπαδόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Τρικκαίων, Γιώργος Ζιώγας, Κοτρώνη-Μπαλοδήμου Γεωργία και Αχιλλέας Λασπάς, οι δημοτικοί σύμβουλοι Μιχάλης Λάππας, Βασίλης Κρανιάς, Σοφία Αλεστά, η περιφερειακή σύμβουλος Δήμητρα Νάτσινα, ο πρώην βουλευτής Ηλίας Βλαχογιάννης, ο πολιτευτής Μικέλης Χατζηγάκης, η Αντιπρόεδρος του Χρονίων Παθήσεων, Ντίνα Δήμα, ο Αστυνομικός Δ/ντης Τρικάλων, Γιώργος Σπηλιόπουλος και πολλοί εκπρόσωποι αρχών και φορέων του νομού Τρικάλων.