Δευτέρα 18.01.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Κοπή πίτας στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

24.02.2017 /

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων έκοψε την πίτα παρουσία όλων των διοικητικών υπαλλήλων και των εκπαιδευτικών που είναι αποσπασμένοι σ’ αυτή.

Την  πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος ο οποίος απηύθυνε πατρικές ευχές στους εργαζομένους για υγεία και επιτυχή εκτέλεση του έργου τους. Τόνισε την αγαστή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ της Ιεράς Μητροπόλεως και της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Χαιρετισμό απηύθυνε στους συνεργάτες της και η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κα Βασιλική Κάκλα, η οποία τους ευχαρίστησε για την πολύ καλή απόδοση στα καθήκοντα και την εργασία τους, το κλίμα φιλίας και συνεργασίας που υπάρχει πάντοτε στη ΔΔΕ Τρικάλων και τη σημαντική συμβολή τους, ώστε να μην παρουσιάζονται προβλήματα δυσεπίλυτα στην εξυπηρέτηση των σχολείων, των εκπαιδευτικών και των πολιτών. Η Διευθύντρια και οι εργαζόμενοι ευχαρίστησαν για την παρουσία και τις ευχές του τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη και εκφράστηκε η επιθυμία συνέχισης αυτής της συνεργασίας των δύο φορέων.

Στην εκδήλωση παρέστη και η Σχολική Σύμβουλος Φιλολόγων κα Ιουλία Κανδήλα η οποία επίσης εξέφρασε τις ευχές της στους εργαζόμενους.