Τρίτη 28.11.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Χρήστος Μιχαλάκης: Θα μείνω πιστός δίπλα στους πολίτες!!!

14.05.2019

Στην καρδιά του Τρικαλινού πολίτη, δίπλα στον οποίο ήταν έμπρακτα όλα αυτά τα χρόνια, μιλά με το μήνυμά  του για τις εκλογές ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης  που αυτή τη φορά λόγω του εκλογικού νόμου, ζητά και ο ίδιος τον σταυρό:

“Ξεκινήσαμε τον κοινό αγώνα με τον Κώστα Αγοραστό στις πρώτες εκλογές του Καλλικράτη το 2010, με όραμα και στόχους, για μία Θεσσαλία που θα ατενίζει το αύριο με ευνοϊκότερους όρους, για ένα Νομό Τρικάλων που θα μπορέσει να κάνει το αναγκαίο άλμα στο μέλλον. Ένας διαρκής αγώνας χωρίς εφησυχασμό, που πιστεύουμε πως δικαιώθηκε. Το αποδεικνύουν τα εκατοντάδες έργα που ανέβασαν επίπεδο τη Θεσσαλία, που της έδωσαν τη νέα πνοή που είχε ανάγκη. Εκμεταλλευτήκαμε στο μέγιστο τα κονδύλια που ήταν διαθέσιμα, τόσο τα ευρωπαϊκά όσο και τα εγχώρια, και προχωρήσαμε κοιτώντας μόνο μπροστά, πάντα με γνώμονα τον τόπο και τον πολίτη.

Όσον αφορά το Νομό Τρικάλων πρώτο μου μέλημα ήταν η βελτίωση της καθημερινότητας. Μικρά και μεγάλα έργα που έκαναν τη ζωή των συμπολιτών μας πιο εύκολη, που τους έκαναν να αντιληφθούν πως η Περιφερειακή Ενότητα βρίσκεται αρωγός δίπλα τους στον καθημερινό αγώνα που δίνουν. Όχι για την δική μου προβολή, όχι κοιτώντας προς τις κάλπες, αλλά γιατί αυτή είναι η προσωπική και πολιτική μου επιλογή από την πρώτη στιγμή που μπήκα στον στίβο της Αυτοδιοίκησης. Μία επιλογή που πιστεύω πως εκτίμησαν και εκτιμούν οι πολίτες του τόπου μας.

Όμως, δεν είναι μόνο η καθημερινότητα. Όλα αυτά τα χρόνια παλέψαμε στην πράξη για να δώσουμε ώθηση στην τοπική ανάπτυξη. Θέτουμε συνεχώς νέους στόχους και συνεχίζουμε κάνοντας μόνο βήματα εμπρός. Αξιοποιώντας όλα τα διαθέσιμα μέσα διεκδικήσαμε προγράμματα, κονδύλια, καλύτερους όρους για το Νομό μας. Θα μπορούσαμε να παραθέσουμε ένα μακροσκελή κατάλογο παρεμβάσεων και έργων, αλλά επιδίωξή μας δεν είναι η καταγραφή και η προβολή, για κάτι που γνωρίζουν ήδη οι πολίτες, αλλά το κάτι παραπάνω. Διεκδικήσαμε το αύριο για τον τόπο και θα συνεχίσουμε να το διεκδικούμε. Επιδιώκοντας η ζυγαριά να γέρνει πάντα προς το μέρος μας.

Οφείλω να αναφερθώ και στην έμφαση που δώσαμε στα προγράμματα για τον αγρότη, τον κτηνοτρόφο, τον επαγγελματία. Στόχος μας να βρεθούμε στο πλευρό τους, σε ένα πολύ δύσκολο και κομβικό χρονικό σημείο για την επαγγελματική τους δράση, να τους στηρίξουμε για να μπορέσουν να ξεπεράσουν τους σκοπέλους και να ατενίσουν με θετικότερο πρόσημο την επόμενη μέρα.

Με συνεχείς παρεμβάσεις παλέψαμε και θα συνεχίσουμε να δίνουμε μάχες για την Υγεία και την Παιδεία στο Νομό. Χωρίς παρωπίδες δεν θα σταματήσουμε να διεκδικούμε, στεκόμενοι απέναντι σε όποια προσπάθεια υποβάθμισης. Και μπορεί αυτό να μην δημιουργεί πολιτικές συμπάθειες, αλλά κάτι τέτοιο δεν ήταν ποτέ το πρώτο μας μέλημα.

Ο καθένας οριοθετεί με τον δικό του τρόπο την πολιτική και προσωπική του διαδρομή. Ως Χρήστος Μιχαλάκης έχω επιλέξει να πορευτώ δίπλα στον πολίτη. Έχω μάθει να τον ακούω και να εμπιστεύομαι την κρίση του. Και μέχρι σήμερα οι συνάνθρωποί μου τιμούν αυτή μου την επιλογή. Γιατί γνωρίζουν πως δεν θα παρεκκλίνω από αυτή. Πως θα συνεχίσουμε μαζί στον δρόμο που χαράξαμε από κοινού, στοχεύοντας όλο και πιο ψηλά. Για να πετύχουμε ακόμη περισσότερα”.

[fbcomments]