Δευτέρα 02.10.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Κρούση σε Ηλιάδη και Λουλέ για επικεφαλής σε ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ για τον δήμο

13.08.2023

Ενας χαμός σε ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ μετά την οριστική απόσυρση του Αχιλλέα Οικονόμου (όπως έγραψε ο energospolitis.gr), όπου πλέον γίνεται εκ νέου κουβέντα με πρόσωπα που θα μπορούν να «τρέξουν» στις επόμενες ελάχιστες ημέρες έναν συνδυασμό στον κεντροαριστερό χώρο.

Επαφές έχουν γίνει εκ νέου σου Γιώργο Ηλιάδη αλλά και στον Γιώργο Λουλέ, μένει τώρα να μετρήσουν και οι ίδιοι τις δυνάμεις τους για την συγκέντρωση των ονομάτων, ενώ αν τελικά και αυτή η περίπτωση δεν προχωρήσει τότε δεν αποκλείεται να κατέλθει o γραμματέας Γιάννης Τριγώνης.

Η ανακοίνωση Οικονόμου

Αγαπητές συμπολίτισσες, αγαπητοί συμπολίτες,

Αποφάσισα να συμμετάσχω ως επικεφαλής σε μια πρωτοβουλία για μια νέα αυτοδιοικητική πρόταση για το Δήμο μας θεωρώντας πως είναι εντελώς απαραίτητο πυρήνας κάθε παρόμοιας προσπάθειας να είναι ο άνθρωπος και η ποιότητα της ζωής του.

Δυστυχώς, ένα μικρό, αλλά απολύτως απαγορευτικό για για τις απαιτήσεις μιας έντονης προεκλογικής περιόδου, πρόβλημα υγείας με αναγκάζει να αποσυρθώ από επικεφαλής της αυτοδιοικητικής πρωτοβουλίας “Τρίκαλα, Τόπος να Ζούμε”. Ευχαριστώ από καρδιάς όσους διαθέτουν τον εαυτό τους, συμπαρίστανται και στηρίζουν από την πρώτη στιγμή την προσπάθεια και δηλώνω ότι θα ενισχύσω με όλες μου τις δυνάμεις τη συνέχιση του εγχειρήματος.

Αχιλλέας Οικονόμου

[fbcomments]