Σάββατο 10.12.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

ΠΑΣΟΚ: Φτώχια… στο ψηφοδέλτιο των Τρικάλων – Τα ονόματα που θα ανακοινωθούν

07.11.2022

Ενδεια δυνατών ονομάτων, πέραν αυτό του Γιώργου Οικονόμου (φτάνει όμως;) και του Γιώργου Ηλιάδη (θα τρέξει για ψήφους;), φαίνεται πως θα είναι το… 80% του ψηφοδελτίου που θα ανακοινωθεί μέσα στο μήνα από το ΠΑΣΟΚ… ενώ δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί και η υποψηφιότητα Χρήστο Κωστούλη

Σύμφωνα με δημοσίευμα του parapolitika.gr γιο την Θεσσαλία προβλέπεται:

Περιφέρεια Θεσσαλίας

Στην Καρδίτσα βέβαιη είναι η υποψηφιότητα του «ανδρουλακικού» Σωτήρη Παπαγεωργίου, ο οποίος στις εκλογές του 2019 σημείωσε ρεκόρ πυκνότητας σταυρών στο νομό. Συγκέντρωσε πέντε χιλιάδες και πλέον ψήφους λαμβάνοντας το 70% των σταυρών του Κινήματος Αλλαγής. Την εκλογική μάχη αναμένεται επίσης να δώσει και ο Βαγγέλης Τσουκνίδας.

Στη Λάρισα, εκτός από τη δεδομένη υποψηφιότητα της Ευαγγελίας Λιακούλη, το ψηφοδέλτιο αναμένεται, μεταξύ άλλων, να πλαισιώσουν ο Άκης Νασιώκας, o Θωμάς Παπαλιάγκας και ο Νίκος Τσιλιμίγκας

Την εκλογική μάχη στα Τρίκαλα αναμένεται να δώσουν ο Γιώργος Οικονόμου και ο Γιώργος Ηλιάδης, οι οποίοι θα κονταροχτυπηθούν μέχρις εσχάτων, ενώ στα «φαβορί» για υποψηφιότητα φιγουράρουν και τα ονόματα της Λένας Χαλβαντζά και της Φωτεινής Αναστασίου, η οποία προέρχεται από την Ανανεωτική Αριστερά.

Στη Μαγνησία, οι υποψηφιότητες που φαίνεται πως έχουν κλειδώσει είναι του Γιώργου Πετρουλάκη, του Δημήτρη Τσιμπανάκου, του Νίκου Χαυτούρα, του Φώτη Χατζηδημητρίου, ενώ ακούγεται έντονα και το όνομα της Ματίνας Πρίγκου.