Δευτέρα 17.06.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Βγήκαν τα μαχαίρια με το καλημέρα στο τοπικό ΠΑΣΟΚ

18.10.2023

Τελικά φαίνεται πως το ΠΑΣΟΚ στα Τρίκαλα δεν αντέχει την χαρά… και δείχνει πως σε τοπικό επίπεδο δεν έχει καμιά ελπίδα να πάει μπροστά ενωμένο… ενώ μετά τις τελευταίες δηλώσεις των Γιώργου Οικονόμου και Λώρεν Κασσοπούλου που φαίνεται πως περιμένανε τη νίκη για να βγάλει ο ένας την… πικρία του για τον άλλο, εκφράζονται και δικαίως φόβοι πως μπορεί να αποτύχει το εγχείρημα Κουρέτα… πριν ακόμη ξεκινήσει. Όλα αυτά απίστευτα μακριά από την σημερινή 18 Οκτώβρη… του 1981 όπου το ΠΑΣΟΚ ήρθε για πρώτη φορά στην εξουσία.

Μάλιστα γνωστό στέλεχος και υποψήφιος της παράταξης που δεν εκλέχθηκε, αποχώρησε από κοινή ομάδα που είχαν τα μέλη του… ψηφοδελτίου στα social media δείχνοντας έτσι την δυσαρέσκεια του… την οποία δεν διστάζει να την εκφράσει και σε παρέες,

Πάντως η μάχη μεταξύ των Πασοκων αναμένεται να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις και κυρίως μεταξύ της νέας Περιφερειακής Ενότητας και της Παράταξης Ηλιάδη στον δήμο.

Οι σχέσεις μεταξύ Χρύσας Ντιντή (της νέας αντιπεριφειάρχη λόγω πρωτιάς πιθανόν),  και του επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου και πρώην υποψηφίου βουλευτού του ΠΑΣΟΚ είναι στο κόκκινο και πετά ό ένας βελάκια στην φωτογραφία του άλλου.

Πληροφορίες θέλουν να “σφάχτηκαν” μεταξύ τους και λίγες μέρες πριν τις εκλογές της Κυριακής.

[fbcomments]