Παρασκευή 29.05.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Παρθένης: Εχει μπάκακα ο Παπαθανασίου – Φυσάει Κόντρα: Ανήθικη επίθεση

08.10.2018

Φωτιές άναψε το πρωί στο «Ραδιο Ζυγός στην εκπομπή των Κώστα Αργυρούση και Γιώργου Παπαγεωργόπουλου ο διοικητής του νοσοκομείου Τρικάλων Δημήτρης Παρθένης που επιτέθηκε με σφοδρότητα στον επικεφαλή του «Φυσάει Κόντρα» Δημήτρη Παπαθανασίου, λέγοντας ότι έχει… μπάκακα και αυτό χρειάζεται ψυχιατρική διαχείριση. Το «Φυσάει Κόντρα» σήκωσε το γάντι κάνοντας λόγο για «αλεξιπτωτιστές και διαδρομιστές της εξουσίας».

Ποιο συγκεκριμένα στο θέμα της ανταλλαγής του δημοτικού πάρκιγκ δίπλα στο νοσοκομείο ο κ. Παρθένης μεταξύ άλλων είπε: «Ο κ. Παπαθανανασίου ήταν ο μόνος ο οποίος εμπόδισε,  προσπάθησε να εμποδίσει την ανταλλαγή του οικοπέδου του δημοτικού πάρκιγκ με το οικόπεδο του νοσοκομείου…… ο κ. Παπαθανασίου αυτό που ενδιαφέρονταν να πει ήταν πως από το διώροφο παρκινγκ θα έβγαζε χρήματα το νοσοκομείο…. Ο κ. Παπαθανασίου  για να το πω λίγο Τρικαλινά έχει μάλλον κάποιο μπάκακα, το γνωστό αμφίβιο»

Στην ερώτηση του Κ. Αργυρούση αν γιατρεύεται αυτό, προχώρησε ένα βήμα παραπέρα: «Δε νομίζω, θέλει σοβαρή ψυχιατρική  διαχείριση».

 Το «Φυσάει Κόντρα»

«Η πόλη δεν έχει ανάγκη από αλεξιπτωτιστές και διαδρομιστές της εξουσίας

Σε ανήθικη και προσβλητική επίθεση εναντίον της δημοτικής μας παράταξης και προσωπικά του επικεφαλής της, Δημήτρη Παπαθανασίου, με επιχειρηματολογία και φρασεολογία που αναπέμπουν σε γκαιμπελίστικες πρακτικές, προχώρησε φιλοξενούμενος στη συχνότητα ραδιοφωνικής εκπομπής του «ΡΑΔΙΟ ΖΥΓΟΣ» ο διορισμένος από την κυβέρνηση, διοικητής του νοσοκομείου Τρικάλων κ. Παρθένης.

Έχοντας απωλέσει από καιρό την κατεύθυνση και έχοντας ξεπεράσει  κάθε όριο  που του προσδίδουν η ιδιότητα του, ως διοικητικού και μόνο προϊσταμένου του νοσοκομείου, ο κ. Παρθένης, αν και μόνιμος κάτοικος Αττικής, διεκδικεί εδώ και καιρό, είναι η αλήθεια, εκτός από το ρόλο του πολυπράγμονα πολιτικού παράγοντα και το ρόλο του τοπάρχη του ΣΥΡΙΖΑ, χάρη στις προσωπικές φιλίες του με βουλευτές και υπουργούς , να διεισδύσει πλέον και στο χώρο της Τ.Α.

Προφανώς εκνεύρισε τον κ. διοικητή του νοσοκομείου η στάση μας στο δημοτικό συμβούλιο σχετικά με τη διαφωνία μας στην ιδιωτικοποίηση μέσω της ανταλλαγής του δημοτικού οικοπέδου που φιλοξενεί σήμερα το χώρο για τη δωρεάν στάθμευση των οχημάτων των ασθενών, των συγγενών τους και του προσωπικού του νοσοκομείου Τρικάλων, προκειμένου  η κυριότητά του να περιέλθει στην εκάστοτε  διοίκηση του νοσοκομείου για να το εντάξει σε επιδοτούμενη χρηματοδότηση ώστε να  εγκαταστήσει σε αυτό φωτοβολταϊκά  πάνελ.

Και αυτή η διαφωνία μας, που δεν υπήρξε η μοναδική σχετικά με το ζήτημα αυτό μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, στο οποίο και δεν «καταδέχτηκε» να εμφανιστεί ούτε μία φορά για να παρουσιάσει την πρότασή του ο κ. Παρθένης, φαίνεται ότι χαλάει τη σούπα της συναίνεσης που προετοιμάζουν για το μέλλον του Τρικαλινού λαού ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ και η σημερινή δημοτική αρχή.

Όλη αυτή η προετοιμασία εκκολάπτεται, ώστε να εξελιχθεί ο κ. Παρθένης εκτός όλων των άλλων και σε αυτοδιοικητικό παράγοντα, κρυπτόμενος πίσω από θολά εγχειρήματα, τύπου «ATENISTAS», πίσω από ιδεολογικές και πολιτικές αναφορές που κινούνται στη γραμμή εξυπηρέτησης συμφερόντων και προσωπικών ανελίξεων μίας κοινωνικής ελίτ και της κυβερνητικής κομματικής νομεγκλατούρας που την εξυπηρετεί.

Δυστυχώς για αυτούς και ιδιαίτερα για τον κ. Παρθένη ο τόπος δεν έχει ανάγκη από υπερφίαλους και αμετροεπείς αλεξιπτωτιστές τοπάρχες και διαδρομιστές της εξουσίας. Θα δυσκολευτούν λίγο, αλλά θα το καταλάβουν».