Τρίτη 10.12.2019 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ο… «Άνθρωπος για όλες τις δουλειές» χθες στο bar Kubrick

04.04.2016

Τελικά το bar Kubrick στα μανάβικα αποδείχθηκε πάρα πολύ μικρό για την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Βασίλη Γιοντζή «Άνθρωπος για όλες τις δουλειές», αφού γέμισε ασφυκτικά από κόσμο μέχρι έξω.

Την παρουσίαση του βιβλίου έκανε η φιλόλογος Λίλια Τσούβα ενώ κατά τη διάρκεια της παρουσίασης τη μουσική επένδυση ανέλαβε στο πιάνο ο Ορέστης Κρικώνης. Χιούμορ, απλές καθημερινές καταστάσεις, απροσδόκητες εξελίξεις, κυνικότητα και λανθάνων ρομαντισμός ξεπηδούν μέσα από τις σελίδες του βιβλίου αυτού, που προσπαθεί να ανταποκριθεί ισομερώς και ισοσκελισμένα, στον διττό του ρόλο: Να διασκεδάσει τον αναγνώστη και να του θυμίσει προσωπικά βιώματα.
Ιστορίες βγαλμένες από τη ζωή, γεμάτες νιάτα, έρωτες, ευτράπελες, απρόβλεπτες καταστάσεις και κυνήγι ονείρων. Απευθύνεται κυρίως σε φοιτητές, αλλά και σε όσους αναπολούν με νοσταλγία την περίοδο αυτή της ζωής τους.

Η συνέχεια όμως είχε εκπλήξεις αφού ήταν… «Οικογενειακή υπόθεση» με τα τρία αδέρφια Αποστόλη, Βασίλη και Ελένη Γιοντζή να ερμηνεύουν επιτυχίες του Nick Cave. Η βραδιά έκλεισε με το «Garage 16».