Τρίτη 18.02.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Νέο project: Ο Ληθαίος με κροκόδειλους και ανακόντα!!!

19.06.2019

Οπερ και εγένετο!!! Ο Ληθαίος μετά τη γέφυρα στο μαιευτήριο κάθε μέρα που περνά μετατρέπεται μετά τις εκλογές σε ζούγκλα. Οι περιπατητές καθημερινά βλέπουν νέα είδη χλωρίδας και πανίδας να εμφανίζονται τόσο στις όχθες όσο και στην κοίτη του ποταμού (σήμερα δεν πρόλαβα να φωτογραφίσω ένα νέο είδους πουλιού), απορώντας αν ο δήμαρχος εγκατέλειψε την πόλη.

Όχι αγαπητοί φίλοι… ο δήμαρχος της καρδιά μου έχει πλάνο έχει όραμα!!! Από το αντλιοστάσιο μέχρι και την γέφυρα του περιφερειακού θα υπάρξει ειδική περίφραξη και θα ρίξει στο ποτάμι, κροκόδειλους, πιράνχας και ανακόντα (για τα τελευταία υπάρχουν κάποιες μαρτυρίες όχι αξιόπιστες, πως έχουν εμφανιστεί). Ετσι θα πολλαπλασιάσει την επισκεψιμότητα της πόλης αφού με το free wi fi θα μπορούν οι τουρίστες να στέλνουν on line βιντεάκια.

Μάλιστα (αυτό δεν κατάφερα να το διασταυρώσω), ο δήμαρχος της καρδιά μου για ατραξιόν θα έχει και Ταρζάν μέλη της αντιπολίτευσης, αφού τους πήρε τα σώβρακα στις εκλογές… Τώρα κάτι άκουσα και για κάτι παπαγαλάκια που θα βάλει αλλά έχουν περάσει τα χρόνια τους και έχουν ξεπουπουλιαστεί…

Σε αυτή την πόλη, ποτέ δεν θα πλήξουμε!!!

Χ.Κ.