Κυριακή 23.02.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Μετωπική κατά… πάντων από Παπαστεργίου…

30.09.2016

Την μετωπική κόντρα κατά πάντων φαίνεται πως αποφάσισε ο δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, αφού μετά τον… καυγά του με τον Αγοραστό, τη ρήξη με τον Μιχαλάκη, σήμερα με σημερινή του ανακοίνωση εξαπολύει πυρά και κατά της Περιφερειακής Διευθύντριας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας κ. Ελένης Αναστασοπούλου, αλλά και κατά της Διευθύντριας Β/θμιας Εκπαίδευσης κ. Κακλά, για την απώλεια του ΤΕΕ ειδικής αγωγής από τα Τρίκαλα.

Το σκοινί στα άκρα φαίνεται πως είναι αποφασισμένος να τραβήξει ο δήμαρχος Τρικκαίων και με την Περιφέρεια Θεσσαλίας μετά την κόντρα που έχει ξεσπάσει τόσο με τον ίδιο τον Αγοραστό όσο και με τον Μιχαλάκη.

Αυτή τη φορά μπορεί να μην βγαίνει ο ίδιος μπροστά, αλλά οι εργαζόμενοι των κοινωνικών δομών του δήμου, που πραγματοποιούν απεργία την Παρασκευή και… συγκέντρωση διαμαρτυρίας κάτω από την… Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων.

Το σίγουρο είναι πως η στάση του άρχισε να προβληματίζει πολλούς, γιατί μπορεί στην περίπτωση της κ. Αναστασοπούλου (ΣΥΡΙΖΑ) και της κ. Κάκλα (ΠαΣοΚ), να είναι και αντιπολιτευτικοί οι λόγοι, μιας και ο κ. Παπαστεργίου έχει ταχθεί ανοιχτά υπέρ της Ν.Δ., συμμετέχοντας και στα όργανα αυτής, στην περίπτωση όμως των κ. Αγοραστού και Μιχαλάκη οι αιτίες μάλλον θα πρέπει να αναζητηθούν εντός… της παράταξης…

Χ.Κ.