Παρασκευή 14.08.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

“Σκοτώθηκαν” διαδικτυακά Παπαστεργίου – Κάκλα

13.01.2017

Μαλλιά κουβάρια έγιναν χθες διαδικτυακά η διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και δημοτική σύμβουλος Βάσω Κάκλα και ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου. Τα σχόλια δικά σας…

Όλα ξεκίνησαν από την ανάρτηση –  κριτική της κ. Κάκλα στο facebook: «Διαδρομή σπίτι-γραφείο.Δρομοι κλειστοί. Ο Δήμος καθεύδει βλέπετε,μαθημένη η δημοτική ομάδα στις σελφις ξεχασε να πιάσει τα φτυάρια, μπας και ανοιξει κανενας δρόμος!!Στο γραφείο οι συνεργάτες μου με καλή διάθεση βλέπουν το χιόνι να μας εχει κυκλώσει από παντού!!Τα σχολεία κλειστά και αύριο. Έδωσα οδηγίες στους διευθυντές των σχολείων,δελτια τύπου,επικοινωνια υπηρεσιακή και τέλος, πρόσφερα στον εαυτό μου ενα METAXA 5* με σοκολατακι! Αυριο παλι!!»

«Dimitris Papastergiou Μάλλον μεθυσμένη από τα πολλά Metaxa το έγραψες το post Βάσω μου. Είναι αστείο να βγάζεις φωτογραφίες από τις σωρούς του χιονιού δίπλα από τα διανοιγμένα μονοπάτια απλώς για να δημιουργήσεις εντυπώσεις. Και όταν σου τηλεφωνούμε, να σηκώνεις το τηλέφωνο και να μη διαδίδεις ότι δεν σε πληροφορήσαμε για τη λειτουργία των σχολείων. Πρέπει και η πολιτική να έχει κάποιους κανόνες! Άντε και καλά κρασιά. Συγγνώμη… Κονιάκ!»

«Βάσω Κάκλα Δήμαρχε είναι φανερό ότι δεν αντέχεις την κριτική και χάνεις τη ψυχραιμία σου! Το τηλέφωνό μου είναι πάντα ανοιχτό και η επαφή μου με τους συμνεργάτες μου all time Τηλέφωνο με πήρες πρώτη φορά μετά τη διαμαρτυρία μου, που αναδείχτηκε από τα Μ.Μ.Ε Όταν λειπουν τα επιχειρήματα και δεν ακούς τα παράπονα των πολιτών μάλλον είσαι σε λάθος δρόμο.Η έπαρση και η αγένεια σε μια κυρία που κάνει κριτική στο έργο σου με εκπλήσσει»