Τετάρτη 21.10.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Τους άφησε με την χαρά η Δριτσέλη…

28.06.2017

Ανέκδοτο τείνει να γίνει η προσπάθεια προπαγάνδας του δήμου Τρικκαίων μέσω των δελτίων τύπου (για να το διαχωρίζουμε ο συνάδελφος τη δουλειά που του αναθέτουν κάνει), όπου προσπαθούν να προλάβουν και να οικειοποιηθούν ακόμη και πράγματα τα οποία δεν είναι δικά τους. Χθες κι ενώ ετοιμαζόταν περιχαρείς να ανακοινώσουν την ίδρυση και την λειτουργία του Ειδικού Γυμνασίου και Λυκείου στην πόλη, τους πρόλαβε με ανακοίνωση η… Δριτσέλη, που αν μη τι άλλο λογικά έπρεπε να πιστωθεί στην κυβέρνηση μιας και δική της απόφαση είναι, αφού το αίτημα προϋπήρχε της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Παρόλα αυτά ο δήμος δεν έκανε πίσω και θέλησε λίγη από την δόξα. Απολαύστε το δελτίο τύπου:

«Ο Δήμος Τρικκαίων εκφράζει την ικανοποίησή του για την ανακοίνωση της ίδρυσης Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Τρικάλων.
Το πάγιο και χρόνιο αίτημα των ΑμεΑ του Δήμου Τρικκαίων και ολόκληρου του νομού Τρικάλων, για την ίδρυση του εν λόγω σχολείου, αποτελεί βήμα για την ενίσχυση τα ενσωμάτωσης των ΑμεΑ στην κοινωνία με περισσότερα εφόδια. Επιπροσθέτως, όπως τονίζει ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, η απόφαση «αποδεικνύει ότι η κοινωνία μας ενεργοποιείται και δρα για τη βελτίωση των όρων ζωής των συμπολιτών μας. Είναι φανερό ότι η ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου εκφράζει και κάθε προσπάθεια για να ζούμε ισόνομα και ισότιμα. Το πρώτο βήμα έγινε. Συνεχίζουμε με τη στήριξη του σχολείου».
Υπενθυμίζεται ότι το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Τρικάλων θα στεγαστεί στον χώρο του 1ου ΕΠΑΛ, ενώ τα έξοδα λειτουργίας του, όπως και με τα άλλα σχολεία, αναλαμβάνει ο Δήμος Τρικκαίων».

Κάτι έπρεπε να πούνε οι άνθρωποι….