Κυριακή 29.01.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Παππάς πίσω από την… άπατη του εράνου – Βρέθηκε χρηματικό ποσό στο σπίτι του

03.12.2022

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν και στα Τρίκαλα με κληρικούς της Εκκλησίας αφού φαίνεται πως πίσω από την διαδικτυακή απάτη με τον έρανο υπέρ νεαρού που είχε ανάγκη κρυβόταν νεαρός Τρικαλινός ιερέας που κρατούσε τα χρήματα για τον ίδιο και ελάχιστα έδινε στον νεαρό.

Ο τρικαλινός παππάς προσήχθη στην Ασφάλεια Τρικάλων μιας και φέρεται να διενεργούσε διαδικτυακούς εράνους τους τελευταίους μήνες για πρόσωπα που δήθεν είχαν ανάγκη, όμως αφέθηκε ελεύθερος καθώς δεν μπορούσε να κινηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου, σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη και νομοθεσίας περί εράνων και πλέον τον λόγο έχει η δικαιοσύνη.

Ο νεαρός κληρικός στο σπίτι του οποίου βρέθηκε μεγάλο χρηματικό ποσό, χειροτονήθηκε προ ολίγων μόλις ετών σε άλλη Μητρόπολη της Νοτίου Ελλαδας, επέστρεψε για λίγο σε όμορη Μητρόπολη των Τρικάλων, ωστόσο απομακρύνθηκε από εκεί . Η Ασφάλεια μελετά με προσοχή τα δεδομένα και τις καταγγελίες προκειμένου να διαπιστωθεί αν όντως εμπλέκεται ο κληρικός σε έκνομες πράξεις.

Αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας αφού η Ασφάλεια μελετά με προσοχή τα δεδομένα και τις καταγγελίες προκειμένου να διαπιστωθεί αν εμπλέκεται και σε άλλες πράξεις.

 

[fbcomments]