Πέμπτη 22.10.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

“Παίζει” σε άλλη κατηγορία ο Κωνσταντίνος Παπαεθυμίου

02.04.2019

Το ότι ο υποψήφιος του ΚΙΝΑΛ Κωνσταντίνος Παπαευθυμίου είχε γνωριμίες στο τραπεζικό σύστημα είναι γνωστός στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ… παρόλα αυτά συνεχίζει να μας εκπλήσσει θετικά, όπως με την παρακάτω είδηση που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb:

“Επειδή η ανάπτυξη, που όλο ακούμε αλλά δεν βλέπουμε, δεν γίνεται με ευχολόγια και διαπιστώσεις, αλλά μόνο με επενδύσεις, και επειδή αυτές, πλέον, σπανίζουν ολοένα και περισσότερο, όταν γίνονται θα πρέπει να προβάλλονται και να αποδίδονται τα εύσημα.

Ολόψυχα συγχαρητήρια στον κ. Άρη Καρυτινό, Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΝΓΑΙΑ, για την επίτευξη της μεγαλύτερης ιδιωτικής ξένης επένδυσης στη χώρα των τελευταίων (πολλών) ετών, καθώς κατάφερε μέσα σε 5 χρόνια να δημιουργήσει μια εταιρεία με χαρτοφυλάκιο επενδύσεων σε ακίνητα ύψους κοντά στα 2 ΔΙΣ!! και να προσελκύσει ξένους επενδυτές 1 ΔΙΣ ευρώ!!!

Του εύχομαι να τα εκατοστίσει (τα ΔΙΣ) και τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση που με περιέβαλε στην πρόσφατη συνάντησή μας”.

Δείτε το δημοσίευμα εδώ
➡️ https://www.naftemporiki.gr/finance/story/1459892