Σάββατο 12.06.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Χωρίς προβλήματα και με αποχή μόλις 2,07% οι Πανελλήνιες στα Τρίκαλα

16.05.2016

Χωρίς κανένα πρόβλημα και με πάρα πολύ μικρή αποχή που φτάνει μόλις το 2,07% και στα δύο συστήματα (παλιό και νέο), ξεκίνησαν σήμερα στο νομό Τρικάλων οι Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση είναι σε εγρήγορση με επικεφαλής την διυθυντρία κ. Βάσω Κάκλα, δίνοντας απαντήσεις στις όποιες απορίες προκύπτουν.

Με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας ανοίγει σήμερα η “αυλαία” των πανελληνίων  εξετάσεων για τους

Στο νομό μια θέση στα ΑΕΙ και στα ΤΕΙ, με το νέο και το παλιό σύστημα, διεκδικούν 1.065 Τρικαλινοί υποψήφιοι που διαγωνίζονται στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας ενώ αύριο Τρίτη 17 Μαϊου στη μάχη θα ριχτούν οι 365 υποψήφιοι των ΕΠΑΛ.

Όπως ανέφερε, η διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κα. Βάσω Κάκλα:“Κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η τοπική Διεύθυνση έχει προετοιμαστεί για την όλη διαδικασία και δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα. Έχουν ενημερωθεί όλοι οι εμπλεκόμενοι με τη διαδικασία και είμαστε έτοιμοι.

Εύχομαι στους υποψήφιους καλή επιτυχία και καλή δύναμη, καθ’ όλη τη διάρκεια των εξετάσεων” σημείωσε.

Να σημειωθεί ότι από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων ανακοινώθηκε ότι δε θα λειτουργεί για το κοινό από τις 7.00 το πρωί μέχρι τις 10.30 το πρωί τις ημέρες διεξαγωγής των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι κλειστή από σήμερα έως και την Τετάρτη 1 Ιουνίου.