Παρασκευή 24.01.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Το Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Τρικάλων για την πανελλαδική απεργία

12.10.2018

Μετά από συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του «Συνδικάτου Οικοδόμων & Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Τρικάλων» στην αίθουσα του Συνδικάτου στο Εργατικό Τρικάλων, με θέμα την οργάνωση της πανελλαδικής απεργίας στις 8 Νοέμβρη που καλεί η Ομοσπονδία Οικοδόμων Ελλάδας, δεκάδες άλλες ομοσπονδίες και εργατικά κέντρα, καθώς και πρωτοβάθμια σωματεία εργαζομένων του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

Το Δ.Σ του Συνδικάτου απέναντι στα παραμύθια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, όσο και της ΝΔ, για έξοδο από τα μνημόνια προς όφελος των εργαζομένων, για δίκαιη ανάπτυξη που τάχα θα ωφεληθούμε όλοι, απαντάει με συμμετοχή στην Πανελλαδική Απεργία, ενισχύουμε τον αγώνα μας με επίκεντρο τις δικές μας ανάγκες και με σύνθημά μας:

“Μπροστά οι δικές μας ανάγκες, όχι τα κέρδη των λίγων¨
ενάντια σε αυτήν την άθλια κατάσταση που ζούμε, ανεργία, εξευτελιστικά μεροκάματα, δουλειά ήλιο με ήλιο να είναι πλέον νόμος, την εντατικοποίηση και τους σακατεμένους συναδέλφους μας να ανεβαίνουν μέρα με τη μέρα!!

Δίνουμε τη μάχη για την υπογραφή κλαδικής ΣΣΕ με αυξήσεις στα μεροκάματα και καλυτέρευση των όρων εργασίας (ωράριο, ασφάλιση, μέτρα προστασίας της υγείας, κ.ά.).

Δεν πάει άλλο! Δεν έχουμε άλλη επιλογή για να κάνουμε το δίκιο μας πράξη.

Το Δ.Σ. του Συνδικάτου μας, Συμμετέχει μαζί με εργατικά σωματεία στο νομό μας, όπου μετά από σύσκεψη αποφασίσαμε να οργανώνουμε την Απεργιακή Συγκέντρωση που έχει οριστεί για τις 8 Νοέμβρη στις 10.00π.μ. Κεντρική Πλατεία Τρικάλων.

Για την οργάνωση της απεργίας και την επιτυχία της, το Δ.Σ. καλούμε όλους τους συναδέλφους μας του Συνδικάτου, τα μέλη μας, να συμμετέχουν στην απόφαση του να πραγματοποιήσει:
Γενική Συνέλευση του Συνδικάτου μας, Σάββατο 13 Οκτώβρη
στις 6.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων