Σάββατο 03.12.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Έπεσε ταβάνι στον 2ο παιδικό σταθμό – Από θαύμα δεν είχαμε θύματα

12.10.2021

Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα στον 2ο παιδικό σταθμό της Πράσινης Γωνιάς, σύμφωνα με τον Γιώργο Καϊκη όπου έπεσε το ταβάνι της εισόδου, ευτυχώς εκείνη την ώρα τα παιδιά ήταν στις αίθουσες.

«Θα θρηνούσαμε θύματα τώρα, ας στρώσουν κώλο επιτέλους να δουλέψουν. Δεν μας φταίει ο κακός ο καιρός αλλά η εγκληματική αδιαφορία»

«Το γνώριζαν το πρόβλημα εδώ και χρόνια από την καμινάδα βάζει νερό και υπάρχει παντού υγρασία» κατέληξε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στον δήμο Τρικκαίων που ζήτησε «Να πάρει άμεσα μέτρα η δημοτική αρχή για τον συγκεκριμένο παιδικό σταθμό».

«Το ξέραμε το πρόβλημα και στείλαμε τον εργολάβο χθες και το είδε, ενώ σήμερα θα το επισκευάσουμε», είπε στον «Ζυγό» η αρμόδια αντιδήμαρχος Γεωργία Κοτρώνη.

Η Λαϊκή Συσπείρωση

“Από καθαρή τύχη δεν είχαμε τραυματισμούς ίσως  ενδεχομένως και κάτι παρ;απάνω στο 2ο παιδικό σταθμό των Τρικάλων

Δεν είναι ο κακός ο καιρός που μα φταίει αλλά η εγκληματική αδιαφορία της δημοτικής αρχής  που από καθαρή τύχη δεν είχαμε τραυματισμούς κι ενδεχομένως και κάτι παρ;απάνω στο 2ο παιδικό σταθμό των Τρικάλων . Κατέρευσε μεγάλο κομμάτι σοβά από την οροφή την ώρα που εκπαιδευτικοί και παιδάκια βρίσκονταν στις αίθουσες Η εκτεταμένη υγρασία και διάβρωση είναι ένα χρόνια ο πρόβλημα στο συγκεκριμένο σταθμό , είναι σε γνώση της δημοτικής αρχής , αλλά δεν έγινε καμιά ουσιαστική παρέμβαση .Το συγκεκριμένο ζήτημα έχει τεθεί επανειλημμένα από τη Λαική Συσπείρωση στο δημοτικό συμβούλιο κατά την τελευταία 5ετία χωρίς να ιδρώσει το αυτί της δημοτικής αρχής

Εδώ και τώρα δημοτική αρχή με τις τεχνικές υπηρεσίες που διαθέτουν να πραγματοποιήσουν όλες εκείνες τις ενέργειες , ώστε να καταστεί ασφαλής η λςιτουργία του παιδικού σταθμού”