Κυριακή 29.01.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Καθολικό ΟΧΙ των εκπαιδευτικών του νομού στην αξιολόγηση

02.03.2021

«Όχι» στην αξιολόγηση με τον τρόπο που επιχειρεί το υπουργείο Παιδείας, λέει η συντριπτική πλειοψηφία των εκπαιδευτικών του νομού Τρικάλων. Από τις 42 σχολικές μονάδες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο νομό, οι 38 συμμετέχουν στην ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ, ενώ η τέσσερις δεν έχουν αποφασίσει ακόμη.

Επίσης καθολικοί είναι και η συμμετοχή στην Π.Ε. Τρικάλων.

Οι δάσκαλοι

Το Δ.Σ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Τρικάλων ανακοινώνει ότι η συντριπτική πλειοψηφία  των συναδέλφων εκπαιδευτικών του Συλλόγου μας συμμετέχει στην  ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ με ποσοστό που αγγίζει το 100% . Εν μέσω πανδημίας με εκπαιδευτικούς και μαθητές να αγωνίζονται  να επιβιώσουν και να κρατήσουν ζωντανή τη φλόγα της μάθησης, η  έκδοση της Υπουργικής Απόφασης «Συλλογικός προγραμματισμός, εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση των σχολικών μονάδων ως προς το εκπαιδευτικό τους έργο», αποτελεί μια απαράδεκτη και εχθρική ενέργεια απέναντι στους χιλιάδες εκπαιδευτικούς.

Η  πολιτική ηγεσία του Υ.ΠΑΙ.Θ οφείλει να ακούσει τη φωνή των εκπαιδευτικών που δίνουν καθημερινά μάχη για να κρατηθεί όρθιο το δημόσιο σχολείο και να αποσύρει την Υπουργική Απόφαση.

[fbcomments]