Τετάρτη 21.04.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

17 κλίνες ΜΕΘ δωρίζουν οι αδερφοί Σαράντη

30.03.2020

Σημαντική ανταπόκριση φαίνεται να βρίσκει το πρόσφατο κάλεσμα του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού προς τον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής για την στήριξη του δημόσιου συστήματος υγείας εν μέσω πανδημίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αδελφοί Δημήτρης και Μιχάλης Σαράντης της «Ελληνικά Γαλακτοκομεία Α.Ε.» που κατέχουν το ισχυρό και παγκόσμιας εμβέλειας brand της «Όλυμπος» δώρισαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας 17 πλήρως εξοπλισμένες κλίνες για τη μονάδα εντατικής θεραπείας, καθώς και άλλες τρεις στο νοσοκομείο της Ξάνθης.

Από τον επιχειρηματικό κόσμο της Λάρισας, δωρεές έχουν πραγματοποιήσει ήδη μεταξύ άλλων οι κ.κ. Θάνος Μακρής της «Μεταλλεμπορικής» και της «Shelter», Ηλίας Βαλαβάνης της ομώνυμης εταιρείας παραγωγής υαλουργικών προϊόντων, Γιάννης Τσερέπας της «Lariplast», Αλέξανδρος Κίκιζας της «Μέλισσα», Αντώνης Ζάβαλος της «Χαρτοτεχνική Α.Ε.», Στέργιος Τσαγκούλης της «Intercom Foods», οι αδερφοί Παπαγιάννη της «ΑΔΕΛΦΟΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ Α.Ε. ΧΑΛΒΑΔΟΠΟΙΪΑ ΕΛΛΑΔΟΣ», Γιάννης Καντώνιας της «Exalco» και της «ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ», Ξενοφών Καντόνιας της «Cosmos», Νίκος Ρώμνιος της «ΜΠΕΤΤΙΝΑ», Λεωνίδας Μπακούρας εκ μέρους της «ΕΔΑ ΘΕΣΣ», Γιάννης Καραγιώργης του «Hellas Net» Χατζησαλάτας Α.Ε. Ψυκτικές και Εμπορικές Επιχειρήσεις, Βασίλειος Χαλάτσης και ΣΙΑ, «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.» και Επιμελητήριο Λάρισας.

ΠΗΓΗ  onlarissa