Τετάρτη 28.02.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Γιώργος Οικονόμου: “Ανέστησε” το ΠΑΣΟΚ των παλιών ημερών!!!

15.05.2023

Οσο κόσμο τα στελέχη της Ν.Δ. και του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούσαν να συγκεντρώσουν για τους αρχηγούς τους, το έκανε μόνος του ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Οικονόμου στην κεντρική του ομιλία την Κυριακή το μεσημέρι στο Πνευματικό Κέντρο.

Ένα Πνευματικό Κέντρο που ήταν ασφυκτικά γεμάτο στην αίθουσα, στις σκάλες αλλά και στον προαύλιο χώρο, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο πνοή στο τοπικό ΠΑΣΟΚ και επιβεβαιώνοντας τα όσα ο ίδιος λέει για ποσοστό αρκετά πάνω του 15%

«Η σημερινή μας συγκέντρωση έστειλε δυνατό μήνυμα αλλαγής. Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, τα Τρίκαλα είναι εδώ. Το ευχαριστώ είναι πολύ λίγο για να εκφράσει τα όσα νιώθω. Ο αγώνας συνεχίζεται πόρτα-πόρτα, σπίτι-σπίτι, χωριό-χωριό. Και την άλλη Κυριακή,τέτοια ώρα θα χαιρόμαστε μαζί την νίκη και την αλλαγή. Πάμε!» έγραψε ο ίδιος.

«Σε κάθε χωριό, σε κάθε γειτονιά, μετά από κάθε μαζική συνάντηση μαζί σας όπως η σημερινή και όσο πλησιάζουμε στις εκλογές, η ελπίδα γίνεται πεποίθηση και η πεποίθηση βεβαιότητα: το ΠΑΣΟΚ θα είναι πρωταγωνιστής το βράδυ των εκλογών και ο νομός Τρικάλων στην πρώτη γραμμή της ανατροπής των πολιτικών συσχετισμών! Εμπρός λοιπόν! Λίγες μέρες έμειναν!

Δεν σταματάμε ούτε λεπτό. Σας ζητώ να μην αφήσουμε συγγενή, να μην αφήσουμε φίλο και γνωστό, που να μην πάρει το μήνυμα:

Στις 21 Μαΐου, μπορούμε να κάνουμε την οργή, την απογοήτευση, το θυμό

αλλά και την ελπίδα, απόφαση αλλαγής! Με ψήφο στο ΠΑΣΟΚ Για το νομό μας! Για την Ελλάδα! Είναι στο χέρι μας! Είναι στην ψήφο μας», τόνισε ο ίδιος που είναι βέβαιος πως «το ΠΑΣΟΚ στις 21 Μαΐου θα αποκτήσει και πάλι κοινοβουλευτική εκπροσώπηση στο νομό Τρικάλων»

[fbcomments]