Τετάρτη 28.07.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Κόντρα δικηγόρων για την εξαφάνιση της Βίκυς Οικονόμου – video

17.10.2017 /

Κόντρα δικηγόρων για την εξαφάνιση της Βίκυς Οικονόμου ξέσπασε στην  εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου την περασμένη εβδομάδα, ενώ την ίδια ώρα σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση της 47χρονης καθηγήτριας από  το Ρίζωμα Τρικάλων, Βάιας Οικονόμου, η οποία αγνοείται από τις 6 Οκτωβρίου, ενώ το χειρόγραφο σημείωμά της αναμένεται να ρίξει «φως» στην υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι η εξαφάνιση της 47χρονης μαθηματικού δηλώθηκε το Σάββατο 7 Οκτωβρίου στο αστυνομικό τμήμα Κορδελιού-Ευόσμου όπου διέμενε από την αδερφή της, η οποία είχε μιλήσει τηλεφωνικά το πρωί της 6ης Οκτωβρίου με την Βαΐα. Αργά το απόγευμα της Παρασκευής η Βαΐα είχε συνομιλήσει στο τηλέφωνο και με τη μητέρα της. Από τότε αγνοούνται τα ίχνη της.

Το Σάββατο 7 Οκτωβρίου επρόκειτο να συναντηθεί με την κόρη της στην Χαλκιδική αλλά δεν πήγε στο ραντεβού τους. Οι συγγενείς της θεωρούν πως δεν υπήρχε περίπτωση να έλειπε από αυτή τη συνάντηση και φοβούνται για το χειρότερο.

Η 47χρονη μαθηματικός ζούσε στο Κορδελιό της Θεσσαλονίκης τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, που ήταν σε διάσταση με τον σύζυγό της.