Σάββατο 25.01.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Σε γνώση Τσίπρα… οι συλλήψεις στο νοσοκομείο Τρικάλων

01.08.2016

Στα Δικαστήρια και μάλιστα όχι μόνο των Τρικάλων, αλλά και στο ΣτΕ, παίζεται το δεύτερο μέρος των ατομικών συμβάσεων που έχουν υπογραφεί από τη διοίκηση του νοσοκομείου Τρικάλων για τον τομέα της καθαριότητας.

Χθες αμέσως μετά τις 12 το βράδυ δύο από τις καθαρίστριες που υπέγραψαν ατομικές συμβάσεις, πήγαν και υπέγραψαν να αναλάβουν δουλειά. Όμως με παρέμβαση του εργολάβου, ο οποίος έχει καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα κερδίζοντας την Παρασκευή που μας πέρασε, προσωρινή απόφαση, κλήθηκε η αστυνομία, μετά από σχετική εντολή της Εισαγγελέως, με αποτέλεσμα να συλληφθούν δύο διευθύνοντα στελέχη της διοίκησης του νοσοκομείο.

Στο πλευρό των δύο στελεχών βρίσκονται από χθες βράδυ οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σήμερα έκαναν παρέμβαση στην Εισαγγελέα, αφού η απόφαση των προσωρινών μέτρων κοινοποιήθηκε σήμερα το πρωί, με αποτέλεσμα να μην γνωρίζει κανείς την ύπαρξή της, γεγονός που καθιστά και τις συλλήψεις… παράτυπες.

Στον Τσίπρα…

Η υπόθεση των συλλήψεων έχει φτάσει και στον ίδιο τον πρωθυπουργό, αφού σήμερα γίνεται στο ΣτΕ δίκη – πιλότος για όλες αυτές τις υποθέσεις, στην οποία μάλιστα συμμετέχει με δικηγόρο και το νοσοκομείο Τρικάλων, ενώ παρόν στην εκδίκαση είναι και ο διοικητής του νοσοκομείου Δημήτρης Παρθένης.

Στα Δικαστήρια

Αυτή τη στιγμή στα Δικαστήρια των Τρικάλων βρίσκονται οι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος και Χρήστος Σιμορέλης, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Νταούλας, τα μέλος της διοίκησης του νοσοκομείου Δημήτρης Πεταράκης καθώς και μέλη της διοίκησης των εργαζομένων του νοσοκομείο, όπου αναμένουν την απόφαση της Εισαγγελέως, αν τελικά θα γίνει η δίκη των δύο κρατουμένων.