Κυριακή 09.05.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Κι όμως… ο Σερέτης πήγε και στο νοσοκομείο!!!!!!!

10.11.2020

Με μια μέρα καθυστέρηση… και επειδή προφανέστατα δεν είχαν τίποτα άλλο να πούνε αφού τα τοπικά ΜΜΕ λογικότητα αναρωτήθηκαν πως είναι δυνατόν ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ να πήγε στον δήμαρχο… και όχι στο Νοσοκομείο Τρικάλων, ο διοικητής του Κώστας Γρηγορίου, με άμεσα… αντανακλαστικά μας γνωστοποίησε πως συναντήθηκε μαζί του και όλα ήταν τέλεια!!! Διαβάστε την ανακοίνωση:

«Την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020 ο Διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας κ. Φώτης Σερέτης επισκέφτηκε το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων και είχε συνάντηση εργασίας με τον Διοικητή του Νοσοκομείου.

Ενημερώθηκε για τους χώρους νοσηλείας που έχουν διαμορφωθεί στον 4ο όροφο του κτηρίου και συγκεκριμένα, για τη λειτουργία 45 κλινών νοσηλείας θετικών ασθενών με κορονωϊό και τη λειτουργία 3 κλινών ΜΕΘ COVID – 19 διασωληνωμένων θετικών ασθενών.

Επίσης, ενημερώθηκε για τον νέο χώρο 31 κλινών όπου φιλοξενούνται ύποπτα περιστατικά COVID – 19 οι οποίες ανάλογα με την εξέλιξη της νόσου θα χρησιμοποιηθούν ως κλίνες νοσηλείας θετικών περιστατικών .

Διαπίστωσε την επάρκεια των Μέτρων Ατομικής Προστασίας (ΜΑΠ).

Τέλος, σε εξέλιξη βρίσκεται η διαγωνιστική διαδικασία προμήθειας ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, συνολικού ποσού 906.100 € μέσω ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣτου Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων

  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Π. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ»