Παρασκευή 07.08.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

“Αντάρτικο” της Ν.Δ. στο νοσοκομείο… για την Αθηνά Πέτσα

02.09.2019

Ενας πανικός έχει ξεσπάσει από το πρωί στο νοσοκομείο Τρικάλων και κυρίως σε όλους πρόσκεινται στο κυβερνών κόμμα, με την πληροφορία ότι η Αθηνά Πέτσα θα είναι η νέα διοικήτρια του νοσοκομείου. που είχε διετελέσει

Η κ. Πέτσα που έλκει την καταγωγή της από την γειτονική Καρδίτσα διετέλεσε διοικήτρια του Νοσοκομείου Τρικάλων την τριετία 2009-2012, θεωρείται εκ των επικρατέστερων για την ανάληψη της θέσης και πάλι στο νοσηλευτικό μας ίδρυμα.

Τα γαλάζια στελέχη αντιδρούν και για την τοποθέτηση του Φώτη Σερέτη στη θέση του διοικητή της 5η ΥΠΕ, οποίος ανέφερε σε σύσκεωη που έγινε την περασμένη ως επικρατέστερη την κ. Πέτσα, αλλά και για τις προωθούμενες τοποθετήσεις διοικητών των Νοσοκομείων της Θεσσαλίας. Οι εξελίξεις… αναμένονται καταιγιστικές.

Στα κάγκελα… η Ντούβλη

Πυρ και μανία είναι η Υπεύθυνη Διευθύντρια Αναισθησιολογικού Τμήματος και Ιατρείου Πόνου του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων κ Στέλλα Ντούβλη που με ανάρτησή της στο facebook τονίζει:
«Καλό μήνα?
Σε επίπεδο Γ.Ν.Τρικαλων!
Γράφτηκε και συζητείται ευρέως η επιθυμία στελέχους πρώην ΠΑΣΟΚ και νυν “φίλου” της ΝΔ για διορισμό σε θέση Διοικητού στο Νοσοκομείο, πρώην Διοικητή/τριας σκληρού στελέχους του ΠΑΣΟΚ αλλού νομού!
Η σφαγή του Δράμαλη!
Θα καταθέσω έγγραφα και στοιχεία όπως και αναφορές συναδέλφων για τα ακατανομαστα!!!!
* Οι υπεύθυνοι του Νομού να μη κάνουν τον Πόντιο Πιλάτο!!!!
** Απαραίτητη διευκρίνιση.
Το πρόβλημα μου είναι πρωτίστως με τα πρόσωπα. Ακριβώς!. Αν είχαν αξιολογηθεί θα έπρεπε να απολογηθούν ….»