Τετάρτη 27.10.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Παραίτηση Πεταράκη από το νοσοκομείο λόγω Παρθένη

25.04.2018

Τους λόγους της χθεσινής του παραίτησης από Αντιπρόεδρος του Νοσοκομείου Τρικάλων σχολίασε μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο Δημήτρης Πεταράκης:

« Υπέβαλλα χθες την παραίτηση μου στο Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου από τη θέση του Αντιπροέδρου. Είναι κοινό μυστικό πως με τον Διοικητή δεν τα πήγαινα και δεν τα πηγαίνω καλά. Νομίζω ότι αλλιώς θα πρέπει να ασκεί διοίκηση.  Άλλα περίμενα όταν ανέλαβα τη θέση και δεν υπήρξε ούτε καν γραφείο για μένα. Για τον κ. Παρθένη δεν μου άρεσε πώς λειτουργούσε στο διοικητικό συμβούλιο, πώς συνεργαζόταν με τα υπόλοιπα μέλη όπως και το φέρσιμο του απέναντι στο προσωπικό του Νοσοκομείου.

Ένας σημαντικός παράγοντας για αυτή μου την παραίτηση ήταν και η συνεχής απομάκρυνση μου από τα πεπραγμένα της κυβέρνησης. Εγώ είχα τοποθετηθεί με επιλογή της τοπικής του ΣΥΡΙΖΑ, από την οποία αποχώρησα πριν ένα χρόνο. Και εφόσον έχω έρθει σε ρήξη με τον ΣΥΡΙΖΑ κρίνω ότι δεν είναι ηθικό να παραμένω σε αυτή τη θέση εφόσον δεν μπορώ να υποστηρίξω και την κυβερνητική πολιτική. Είμαι πολύ απογοητευμένος από τον ΣΥΡΙΖΑ».