Τρίτη 28.11.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Πανελλαδική πρωτιά για την Β’ Παθολογική του Νοσοκομείου

28.02.2017

Μια Πανελλαδική πρωτιά ξεχωριστή από τις άλλες είχαμε την περασμένη εβδομάδα για την πόλη μας και αυτή αφορά στην Β’ Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Τρικάλων, στον διευθυντή της Στέφανο Μυλωνά και στους γιατρούς αυτής.

Πιο συγκεκριμένα στο 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Παθολογίας που έγινε 22-26/02/2017 στην Θεσσαλονίκη, η Β’ Παθολογική απέσπασε το 1ο Βραβείο Αναρτημένων Ιατρικών Ανακοινώσεων, το οποίο απονέμεται πρώτη φορά σε Νοσοκομείο της περιφέρειας.

Οι συντελεστές της επιτυχίας: ο κος Στέφανος Μυλωνάς, Διευθυντής της Β’ Παθολογικής, ο κος Χρήστος Ζήσης, Επιμελητής Α’ και οι ειδικευόμενοι της κλινικής απέσπασαν τα συγχαρητήρια των συνέδρων και του Δ.Σ της Ε.Π.Ε.. Την βραβευθείσα εργασία ανακοίνωσε η ειδικευόμενη Μαρίτσα Δήμητρα.

Η Β’ Παθολογική συμμετείχε με 12 (!) ιατρικές εργασίες, έναν αριθμό πρωτόγνωρο για επαρχιακό νοσοκομείο καθώς ήταν το 2ο σε συμμετοχές νοσοκομείο από όλα τα νοσοκομεία της επικράτειας. Το Δ.Σ. της εταιρείας θα αποστείλει συγχαρητήρια επιστολή και εύφημο μνεία στον Δ/ντή κο Στέφανο Μυλωνά και στην Διοίκηση του Γ.Ν.Τρικάλων.​​​​

[fbcomments]