Τρίτη 27.10.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Αδειάζει εντελώς τον ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Μυλωνάς

19.06.2019

Με ένα δημοσίευμα του 2014, ο διευθυντής της Β’ Παθολογικής, όχι απλά αδειάζει παντελώς, πετώντας στο καναβάτσο τον Τομέα Υγεία του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τους λέει πως ο δικός τους βουλευτής σήμερα και διευθυντής τότε, έλεγε τα ίδια πράγματα… αλλά τότε ήταν… αντιπολίτευση:

«ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ”( 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2Ο14-προ 5ετιας ακριβώς)……….

1.Μπορεί να μου πεί κάποιος αν έχει αλλάξει κάτι από τότε….??

Να σας απαντήσω εγώ….ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ….Απλά τότε το σημερινό κυβερνών κόμμα ήτανε αντιπολίτευση και μπορούσε να μιλά για τις ελλείψεις στα νοσοκομεία, ενώ τώρα είναι όλα ρόδινα….

2.Από τους γιατρούς που συνταξιοδοτήθηκαν κ.Γκαλεα, κ. Λάππα ,κ. Παπαδόπουλο και αποχωρήσαντα από το ΕΣΥ κ. Χάιδο αντικαταστάθηκε κανένας??? ΟΧΙ ΚΑΝΕΝΑΣ….Μάλιστα ο τελευταίος διορισμός παθολόγου έγινε το 2007!!!

  1. Το 1,5 εκατομμύρια ανασφάλιστοι που απολαμβάνουν των υπηρεσιών των δημόσιων νοσοκομείων, από ποιούς κατά κανόνα εξετάζονται??? Μα φυσικά κυρίως από τους παθολόγους..
  2. Είναι ψευδές ότι τελικά ότι στο ΓΝΤ τα αυτόνομα ΤΕΠ θα λειτουργήσουν ΧΩΡΙΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟ??? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ…

5.Είναι ψευδές ότι την τελευταία 2ετία το ΓΝ Καρδίτσας προσέλαβε 4 (!) παθολόγους, εκ των οποίων οι (3!)ήτανε για κάποιο χρονικό διάστημα επικουρικοί στο ΓΝΤ (εκ των οποίων οι 2 είναι μόνιμοι κάτοικοι Τρικάλων)???Ι ΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ…. Οπως ισχύει ότι οι παθολόγοι του ΓΝΚαρδίτσας (κλινικη και ΤΕΠ) είναι 2πλάσιοι από τους παθολόγους του ΓΝΤρικάλων!!

6.Τα περιστατικά της υποστελεχωμένης ουρολογικής κλινικής, αλλά και της κλειστής ΩΡΛ που νοσηλεύονται? ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ…

  1. Να αναφέρω ότι σύμφωνα με την στατιστική υπηρεσία του ΓΝΤ στην πνευμονολογική κλινική νοσηλεύθηκαν 280 ασθενείς και στίς παθολογικές κλινικές 1450 (!) κατά το 1ο τρίμηνο του 2019 (σημασία βέβαια έχουν και τα ποιοτικά στατιστικά στοιχεία των παθολογικών κλινικών έναντι της πνευμονολογικής και τα όποια είναι στην διάθεση του κάθε ενδιαφερόμενου)! Αν παρ’ολα αυτά κάποιος θέλει να ωραιοποιήσει μία κατάσταση υπάρχουν χίλιοι δύο τρόποι…Αυτό όμως που κάποιοι δεν μπορούν να καταλάβουν ,είναι ότι εγώ δεν προσπάθησα να ακυρώσω την προσφορά και το έργο κανενός, αλλά να κινητοποιήσω ανθρώπους με αποδεδειγμένη αγάπη για τον τόπο και το ΓΝΤ, προκειμένου να υπάρξει ενίσχυση των υποστελεχωμένων παθολογικών κλινικών για το καλό του τόπου και την καλύτερη παροχή υπηρεσιών υγείας των πολιτών…Αν δεν μπορούν η δεν θέλουν η δεν πρέπει να συμβεί αυτό …ας είναι ένα μήνυμα για τους επόμενους μήπως και κατανοήσουν τα λεγόμενα μου… Συγνώμη για την αναστάτωση που τυχόν προκάλεσα σε μερικούς ,αλλά σαν ενεργός πολίτης και σαν μαχόμενος γιατρός δεν γινότανε να μην εκφράσω την αγωνία μου…».