Δευτέρα 26.07.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Αύξηση των κλινών κορονοϊού στο νοσοκομείο – 20 οι νοσηλευόμενοι

04.11.2020

Στην αύξηση των κλινών για COVID-19 προχώρησε η διοίκηση του νοσοκομείου Τρικάλων, (όπως εξάλλου είναι γράψει την περασμένη Δευτέρα ο “Ενεργός Πολίτης”, ενώ οι νοσηλευόμενοι σήμερα έχουν φτάσει τον αριθμό των είκοσι!!!

“Η αύξηση των κρουσμάτων COVID-19 στο νομό Τρικάλων επέβαλε την άμεση λήψη αποφάσεων για τη διαχείριση των περιστατικών. Η Διοίκηση του Νοσοκομείου και τα θεσμικά όργανα, μετά από το επιχειρησιακό σχέδιο που εκπόνησε ο Διοικητής της 5ης Υ.Πε Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας προέβη σε επαναξιολόγηση της κατάστασης και την αύξηση των κλινών νοσηλείας.

Με την εφαρμογή του σχεδιασμού, οι κλίνες για περιστατικά COVID-19 διαμορφώνονται ως εξής:

  • Οι κλίνες νοσηλείας ύποπτων περιστατικών COVID-19 σε παιδιά, παραμένουν τέσσερις (4).
  • Οι κλίνες νοσηλείας ύποπτων περιστατικών COVID-19 από εννέα (9) αυξάνονται σε είκοσι επτά (27), εκ των οποίων ανάλογα με τις ανάγκες κάποιες θα χρησιμοποιούνται και για νοσηλεία θετικών περιστατικών.
  • Οι κλίνες ήπιας νοσηλείας επιβεβαιωμένων θετικών περιστατικών COVID-19, από δώδεκα (12) αυξάνονται σε δέκα οχτώ (18).
  • Οι κλίνες Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) νοσηλείας ύποπτων περιστατικών COVID-19 παραμένουν δύο (2)
  • Δημιουργούνται τρείς (3) κλίνες Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) νοσηλείας επιβεβαιωμένων θετικών περιστατικών COVID-19.

Σήμερα στο Γ.Ν. Τρικάλων νοσηλεύονται είκοσι (20) επιβεβαιωμένα θετικά κρούσματα COVID-19 και τρία (3) ύποπτα περιστατικά.

 Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

 του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων

  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Π. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ