Πέμπτη 23.01.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Απίστευτο!!! Εχουν καλαμάκια… για όλα τα Τρίκαλα στο νοσοκομείο!!!

01.08.2016

Να βάλει βαθιά το μαχαίρι στις παθογένειες του νοσοκομείου δηλώνει ο νέος διοικητής Δημήτρης Παρθένης, ο οποίος συνεχίζει τις αποκαλύψεις για όσα βρήκε, αλλά και τις μετακινήσεις, πολλές από τις οποίες συναντούν τις αντιδράσεις, αφου για πολλά χρόνια είχε διαμορφωθεί μια κατάσταση.

Τα καλαμάκια

Την προπερασμένη εβδομάδα σε συνέντευξη τύπου αποκάλυψε πως βρήκε μια… αποθήκη με υφάσματα που έφτανε να ντυθεί όλο το νοσοκομείο για πολλά χρόνια, ενώ τώρα ανακάλυψε μια ολόκληρη παλέτα… με καλαμάκια του καφέ, που φτάνουν να πιούνε όλοι οι Τρικαλινοί για μήνες.

Τα συγκεκριμένα καλαμάκια προορίζονται για τους ασθενείς που δεν μπορούν να τραφούν διαφορετικά, αλλά ο αριθμός τους είναι τόσο μεγάλος που προκαλεί αν μην τι άλλο, ερωτηματικά για την παραγγελία.

Οι μετακινήσεις

Στο μεταξύ αντιδράσεις έχει προκαλέσει η καθαίρεση  της διευθύνουσας της νοσηλευτικής υπηρεσίας Δέσποινας Παπαχρήστου, αλλά και του προϊσταμένου Τεχνικών Υπηρεσιών του Νοσοκομείου κ. Κραψίτη. Ενώ οι πληροφορίες θέλουν να υπάρχουν κι άλλες μετακινήσεις στο άμεσο μέλλον. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο καινούργιος διοικητής φέρεται αποφασισμένος να σπάσει αυγά, τώρα πόσα από αυτά θα είναι καλά και αν στο τέλος θα καταφέρει να κάνει ομελέτα, θα το δείξει ο χρόνος.

Πάντως τα μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Τρικάλων:
1. Μπέκος Χρήστος 2. Ρίζος Νίκος 3. Λεβέντης Νίκος 4. Βάγγου Δήμητρα
5.  Μπατσίλας Βασίλης με ανακοίνωσή τους τονίζουν: «Ενημερώνουμε πως ουδέποτε το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Τρικάλων συνεδρίασε και ουδέποτε έλαβε κάποια απόφαση για το θέμα της αντικατάστασης της Διευθύντριας της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου.
Καταγγέλλουμε τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητες είτε στο διαδίκτυο είτε σε ραδιοφωνικές εκπομπές και δηλώνουμε πως δεν έχει προηγηθεί συνεδρίαση του ΔΣ.
Οι προαναφερθείσες δε ανακοινώσεις, δεν αντιπροσωπεύουν την πλειοψηφία των μελών του ΔΣ».

Χ.Κ.