Τετάρτη 23.09.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Απασφάλισε ο Ζορμπάς – Βγήκαν μαχαίρια στο νοσοκομείο

11.03.2020

Και εκτός χαρακωμάτων πλέον ο «πόλεμος» στο νοσοκομείο Τρικάλων που δεν λέει να κοπάσει ακόμη και μετά την αλλαγή διοικητή. Αφορμή για νέα μάχη ήταν το ευχαριστήριο του Διευθυντού της Α’ Παθολογικής Κλινικής κ. Αγγελου Ζορμπά για την πρόσληψη γιατρού, που κάποιοι το χαρακτήρισαν γλείψιμο ενώ άλλοι έκαναν λόγο ακόμη και για ενοποίηση των δύο παθολογικών κλινικών(δείτε εδώ https://www.energospolitis.gr/trikala-nosokomeio-8/). Ο κ.  Ζορμπάς μιλώντας στην εκπομπή «Χαμηλές Πτήσεις» στον Ζυγό, επιτέθηκε στην κ. Γκαγκαμάνου αλλά και στον κ. Καμπαγιάννη.

Στο θέμα των υπηρεσιών που προσφέρουν οι δύο κλινικές παρενέβει και ο διευθυντής της Β’ κ. Στέφανος Μυλωνάς με ανάρτησή του στο facebook: «Την ώρα που τα πάντα αναστέλλονται(σχολεία, πανεπιστήμια, παιδότοποι, δημόσιες υπηρεσίες, αθλητικές εκδηλώσεις, δικαστήρια, σχολικές εκδρομές, ΚΑΠΗ, ακυρώσεις συνεδρίων και ταξιδίων, έρημοι δρόμοι, αποφυγή κοινωνικών συναθροίσεων, ακύρωση παρελάσεων κλπ) καλούνται ΟΙ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ(Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό) να αντιμετωπίσουν τον ¨τυφώνα” της πανδημίας του κορονοιού… Ισως κάποιοι μίζεροι να συνεχίσουν να αμφισβητούν την προσφορά και το έργο μας ,αλλά είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι είναι στο πλευρό μας και μας το αναγνωρίζουν…»

Κάτω από την ανάρτηση παρενέβη και πάλι ο κ. Ζορμπάς: «Άγγελος Ζορμπάς Καλά εδώ κατι ζαβά ζητάνε την ενοποίηση των κλινικών. Η 5η φάλαγξ είναι παρούσα ανέγγιχτη υπονομεύοντας την λειτουργεία του Νοσοκομείου. Οι κρατούντες πλέον γνωρίζουν και δεν θα έχουν καμία δικαιολογία για όσα ΔΕΝ πράξουν προκειμένου να να απασφαλίσουν τις νάρκες που είναι βέβαιο ότι θα σκάσουν τινάζοντας όλους στον αέρα. Όταν κάποιοι ιατροι και νοσηλευτές υπερβάλουν εαυτούς καποιοι συνεχίζουν να προΐστανται ανυπάρκτων τμημάτων κάποιοι στα υπογεια tunel να υποσκάπτουν ώς τυφλοπόντικες το ότι γίνεται .Θρασύτατοι απολογιστές του καταρεύσαντος προσωπαγούς καθεστώτος σε θέσεις κλειδιά επιτίθενται σε όσους πολέμησαν και άντεξαν. Εμείς θα συνεχίσουμε να φυλάττουμε Θερμοπύλες με τους Εφιάλτες δυστυχώς δίπλα μας».

Ακούστε τις δηλώσεις: