Τετάρτη 25.05.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ζητούν παρέμβαση εισαγγελέα στο Νοσοκομείο

02.07.2019

Την παρέμβαση του εισαγγελέα ζήτησαν εργαζόμενοι κατά τη χθεσινή Γενική συνέλευση στο νοσοκομείο Τρικάλων. Η ανακοίνωση του Δ.Σ. των εργαζομένων τα λέει όλα:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ.Ν.Τ.

Σε έκτακτη Γενική Συνέλευση κλήθηκαν τα μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων του Γ.Ν.Τ για διευκρινίσεις σχετικά με οικονομικό τους θέμα που προέκυψε τις τελευταίες μέρες.
Η δωρεά και η υψηλή αμοιβή του δικηγόρου, χωρίς τη συναίνεση των εργαζομένων είχε σαν αποτέλεσμα τη μείωση του αρχικού διεκδικούμενου ποσού, περίπου στο 50%.
Οι εργαζόμενοι δήλωσαν άγνοια για την όλη διαδικασία της δικαστικής διεκδίκησης και ζήτησαν εξηγήσεις από το μέλος του Δ.Σ. που είχε αναλάβει αποκλειστικά την εκπροσώπησή τους.
Οι απαντήσεις δεν κατάφεραν να πείσουν με αποτέλεσμα να τεθούν θέματα αδιαφανούς διαδικασίας, αμφισβήτησης των υπογραφών και ελλιπούς ενημέρωσης.
Όλα αυτά προκάλεσαν αναστάτωση με τους 3 εκπροσώπους
της υπόθεσης να αποχωρούν χωρίς να δώσουν τις απαιτούμενες εξηγήσεις και τα μέλη να απαιτούν άμεση εισαγγελική παρέμβαση.
Να επισημάνουμε ότι το νεοσυσταθέν (προ 3μήνου) Προεδρείο του Συλλόγου, ουδεμία ανάμειξη και ευθύνη εκπροσώπησης έχει με τη συγκεκριμένη δικαστική διεκδίκηση,
έχει όμως χρέος να προστατεύει τα μέλη του και να προσπαθεί για την επίλυση των δίκαιων αιτημάτων τους.

ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ Δ.Σ