Κυριακή 29.11.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Για τις εκλογές στο Δ.Σ. της διοίκησης του Γ.Ν. Τρικάλων

31.07.2020 /

ΜΠΑΚΑΣΗ ΒΑΣΩ – Νοσηλεύτρια-

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΕΡΕΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Γ.Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σε μια δύσκολη περίοδο που στο χώρο της Υγείας και στο Νοσοκομείο μας χτύπησαν την πόρτα οι εργολάβοι, οι Επιχειρηματίες με τις Δωρεές τους, οι Ιδιώτες, οι Ασφαλιστικές Εταιρίες μέσα από τους αντεργατικούς νόμους που έχουν ψηφίσει οι προηγούμενες κυβερνήσεις και την τωρινή μέσα από ΠΝΠ(πράξεις νομοθετικού περιεχομένου) και όλα αυτά πάνω από τις πλάτες μας, με  τα εξαντλητικά ωράρια, χαμηλούς μισθούς, ελλείψεις προσωπικού, εν μέσω ¨πανδημίας¨ χωρίς Μέτρα Προστασίας,  εργαζόμενους  με ΣΟΧ(συμβάσεις ορισμένου χρόνου), Επικουρικούς, που από ήρωες που μας έχουν βαφτίσει…. Και μας χειροκροτούσαν, θέλουν να μας κάνουν ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ στα Νοσοκομεία ΣΔΙΤ(Συμπράξεις Δημοσίου στον Ιδιωτικό Τομέα) που έχουν αποφασίσει.

Για όλα αυτά που αποφασίζουν για μας, να μην τους επιτρέψουν οι εργαζόμενοι να περνάνε ..ομόφωνα!! μέσα από το Δ.Σ., χωρίς την ενημέρωση που ΠΟΤΕ… δεν είχαμε  από τον εκπρόσωπο, επί μια σειρά χρόνων!! που τον είχαν δεδομένο τους.

Να γίνονται ΓΝΩΣΤΑ τι αποφασίζουν  από γνήσιο εκπρόσωπο εργαζομένων του Σωματείου μας.

Με την υποψηφιότητα μου για εκπρόσωπος εργαζομένων στην Διοίκηση του Νοσοκομείου-το Δ.Σ.-ζητώ να με στηρίξετε  με την ψήφο σας, ως μια απάντηση για πραγματική εκπροσώπηση των πολύ οξυμένων!! προβλημάτων όλων των εργαζομένων που βιώνουμε.

Γιατί ΔΕΝ θα συναινέσω στις αποφάσεις που δεν είναι για το συμφέρον όλων των υγειονομικών και ασθενών,  αλλά λογοδοτώ ΜΟΝΟ στους εργαζόμενους και στα όργανα του κινήματος της περιοχής μου .

Για όλα αυτά σας ζητώ να με ψηφίσετε για να έχουν οι εργαζόμενοι φωνή διεκδίκησης στην Διοίκηση του Νοσοκομείου που δεν θα είναι υποταγμένη και φερέφωνο των εκάστοτε Διοικήσεων όπως γίνεται ως ΤΩΡΑ!

Όλοι οι συνάδελφοι έχουν μια ευκαιρία μπροστά σ΄αυτές τις εκλογές, να μην τους την χαρίσουν κι αυτή την φορά την ψήφο τους.

Να  Ψηφίσουν σωστά!!!  

 ***Οι εκλογές θα γίνουν την Τρίτη  4 – 8 – 2020.

ΏΡΑ: 7.00π.μ. ως 3.00μ.μ.μ., στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου.