Παρασκευή 12.08.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Το πιο… διάσημο τρακτεράκι της χώρας στα Τρίκαλα!!!

29.03.2018

Απίστευτα τελικά τα όσα συμβαίνουν για λίγη δημοσιότητα και για την προβολή… κάποιων ανθρώπων. Αυτή τη φορά αφορμή για την προβολή αυτή στάθηκε ένα… τρακτεράκι που δώρισε ο πρόεδρος του νοσοκομείου Δ. Παρθένης στο δήμο, μόνο που ξέχασαν πως για το ίδιο τρακτεράκι έβγαλαν κι άλλο δελτίο τύπου στις 2 Γενάρη όπου επίσης φωτογραφήθηκαν πάλι… Να μην είχε και άλλο έργο να επιδείξει… θα το καταλαβαίναμε.

Διαβάστε τα δύο δελτία τύπου της διοίκησης του νοσοκομείου:

Και τώρα στον… δήμο

Το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων έχει στην κατοχή του για πολλά χρόνια ένα τρακτεράκι, το οποίο είχε αποκτηθεί με ίδιους πόρους και παρέμενε σε αχρηστία… ή η χρήση του ενίοτε  εξυπηρετούσε μικροσυμφέροντα, όπως φημολογείται. Έτσι το μηχάνημα, περιουσιακό στοιχείο του Δημοσίου, παραμένει ακόμη ανενεργό στα υπόγεια του Ιδρύματος.

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων θεωρεί πως το τρακτεράκι θα είναι πιο χρήσιμο και θα εξυπηρετήσει πιο αποτελεσματικά τον Δήμο της πόλης και τις υπηρεσίες πράσινου αυτού.

Από σήμερα, λοιπόν, 29 Μαρτίου 2018, το κάνει δωρεά στον Δήμο Τρικκαίων, με την ελπίδα ότι θα βοηθήσει στις εργασίες πρασίνου και πως θα εκλείψουν στο μέλλον φαινόμενα κακοδιαχείρισης ή κατασπατάλησης περιουσιακών στοιχείων του Ελληνικού Δημοσίου.

Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, κ. Δημήτριος Παρθένης, παρέδωσε το τρακτεράκι στον Αντιδήμαρχο Ποιότητας Ζωής και Περιβάλλοντος, κ. Ντιντή Παναγιώτη και στον Προϊστάμενο του Τμήματος Πρασίνου και Κηποτεχνίας, κ. Σωτήριο Χελιδώνη. Ο Δήμος, όπως ειπώθηκε, θα το χρησιμοποιήσει για εργασίες και τη φροντίδα του Πάρκου του Αγίου Γεωργίου της πόλης των Τρικάλων.

Το τρακτεράκι όταν το παρέλαβε το νοσοκομείο

Τότε… στο νοσοκομείο

Πριν από …αρκετά χρόνια το Γ.Ν.Τρικάλων είχε αγοράσει ένα μικρό τρακτέρ…για την «περισυλλογή και μεταφορά των απορριμμάτων» και «για τη φροντίδα του γκαζόν» του Ιδρύματος. Το τρακτεράκι χρησιμοποιήθηκε για δύο με τρία περίπου χρόνια και στη συνέχεια ζητήθηκε από το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων, αλλά το επέστρεψε χαλασμένο, με αποτέλεσμα να παραμένει ανενεργό στα υπόγεια των παλαιών διοικητικών υπηρεσιών του Γ.Ν.Τρικάλων. Με την κτιριακή μεταφορά των υπηρεσιών αυτών το 2008 μεταφέρθηκε και το τρακτεράκι σε συνεργείο για επισκευή. Οι Διοικήσεις του Νοσοκομείου άλλαζαν με την πάροδο των χρόνων και αυτό παρέμενε στο συνεργείο. Υπάρχει έντονη φημολογία ότι είχε επισκευαστεί και χρησιμοποιούνταν από διαφόρους. Πριν μία εβδομάδα επισκευάστηκε και επέστρεψε στο Νοσοκομείο το περιουσιακό στοιχείο του ελληνικού Δημοσίου, που έμενε σε αδράνεια είτε λόγω αδιαφορίας, είτε μικροσυμφερόντων. Στη Διοίκηση του Νοσοκομείου Τρικάλων υπάρχει προβληματισμός εάν… το παντέρμο αυτό τρακτεράκι είναι πιο χρήσιμο για το Νοσοκομείο ή θα συμβάλει στην καλύτερη και πιο αποτελεσματική εξυπηρέτηση των υπηρεσιών πρασίνου του Δήμου της πόλης μας. Καλή χρονιά, λοιπόν, σε όλους, με την ελπίδα να εκλείψουν τέτοια θλιβερά φαινόμενα και δυσλειτουργίες στο ελληνικό Δημόσιο που μας οδήγησαν…

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ Του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων