Τετάρτη 22.05.2019 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Σταϊκούρα και Βρούτση φέρνει η τοπική Ν.Δ.

29.09.2018

Προσπάθειες να ενισχύσει την παρέμβασή της στην κοινωνία και κατ’ επέκταση την εκλογική της επιρροή, ώστε να οδηγηθεί σε αυτοδυναμία στις εθνικές εκλογές που θα γίνουν το αργότερα σε ένα χρόνο από σήμερα, κάνει η τοπική Νέα Δημοκρατία. Μάλιστα προς αυτή την κατεύθυνση επιστρατεύει μεγάλα ονόματα της κεντρικής πολιτικής σκηνής όπως ο Χρ. Σταϊκούρας και ο Γιάννης Βρούτσης.

Πιο συγκεκριμένα: «Συνεδρίασε η ΝΟΔΕ την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου, παρουσία και του Τομεάρχη Νίκου Καρδούλα.

Αρχικά έγινε αναφορά στην παρουσία του Προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη στην 83η ΔΕΘ, όπου αποτιμήθηκε θετικά και η ομιλία του προς τους παραγωγικούς φορείς, αλλά και οι  περιοδείες των στελεχών της παράταξης στην Βόρεια Ελλάδα.

Φάνηκε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι ο επόμενος Πρωθυπουργός της χώρας και με το κοστολογημένο πρόγραμμα της ΝΔ η Ελλάδα θα αρχίσει πραγματικά να βγαίνει από την κρίση.

Επίσης στην συνεδρίαση συζητήθηκε η έλευση  στην Καλαμπάκα, το Σάββατο 13 Οκτωβρίου και ώρα 19:00,  του Χρήστου Σταικούρα, Βουλευτή Φθιώτιδας και Τομεάρχη Οικονομικών της ΝΔ, προκειμένου να πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια των  γραφείων  της ΔΗΜΤΟ, που  βρίσκονται στην οδό Βλαχάβα 31.

Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου και ώρα 11:30πμ, στο Ξενοδοχείο GALLERY ART (ΚΤΕΛ)  θα γίνει ημερίδα της ΝΟΔΕ με θέμα: «ασφαλιστικό, εργασιακό, συνταξιοδοτικό», με κεντρικό ομιλητή τον Βουλευτή Κυκλάδων και  Τομεάρχη Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ν.Δ.  Γιάννη Βρούτση.

 Η ΝΟΔΕ Τρικάλων θα συνεχίσει τις ημερίδες-εκδηλώσεις καθώς και τις παρεμβάσεις σε όλους τους τομείς και είναι παρών στον αγώνα της ΝΔ για την επικράτηση της , όποτε και να γίνουν οι εκλογές, διότι όλοι μαζί ΜΠΟΡΟΥΜΕ».