Τρίτη 28.03.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ασημακοπούλου: Στόχος μας η προβολή του κυβερνητικού έργου

05.02.2023

Στόχος της Ν.Δ. είναι η επανασυσπείρωση του κόμματος ενόψει των εκλογών και η προβολή του κυβερνητικού έργου, τόνισε η Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Διεθνούς Εμπορίου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, κατά την επίσκεψή της στα γραφεία της ΔΕΕΠ Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας.

Η κα Ασημακοπούλου συναντήθηκε με τα μέλη της ΔΕΕΠ Τρικάλων όπου την καλωσόρισε ο «οικοδεσπότης» νέος πρόεδρος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Γιάννης Κουτσονάσιος.

Συνοδευόμενη από τον υπουργό Κώστα Σκρέκα, τους βουλευτές Θανάση Λιούτα και Κατερίνα Παπακώστα και τον Αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη, έγινε δεκτή με ενθουσιασμό, ενώ να σημειωθεί ότι το παρόν έδωσαν αρκετά ακόμη τοπικά στελέχη της κυβερνώσας παράταξης.

Μιλώντας στους εκπροσώπους των τοπικών μέσων ενημέρωσης η κα. Ασημακοπούλου υπογράμμισε ότι το διακύβευμα αυτών των εκλογών θα είναι η σύγκριση για το τι έχει να προτείνει ο καθένας για το αύριο της χώρας. «Στις εκλογές αυτές θα κρίνουμε και θα συγκρίνουμε. Αυτή είναι η ουσία. Οι πολίτες πρέπει να δουν, ποια ήταν η διακυβέρνηση επί Αλέξη Τσίπρα και ποια ήταν η διακυβέρνηση επί Κυριάκου Μητσοτάκη» τόνισε.

[fbcomments]