Δευτέρα 09.12.2019 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Με εννέα ψήφους μπροστά ο Μιχ. Μπαγιώτης νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ

17.04.2016

Χωρίς άλλα ευτράπελα, τα όποια είχαμε καθ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας αυτής που πέρασε, εκλέχθηκε χθες ο Μιχάλης Μπαγιώτης νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τρικάλων, καθώς επικράτησε του Νίκου Μουζακιάρη με 42-33 ψήφους.

Ψήφισαν 75 εκλέκτορες αφού δεν προσήλθαν μόλις 2 από τον τελικό κατάλογο που δημοσίευσε από χθες το βράδυ ο «Ε.Π», μιας και κοπήκαν από αυτόν όλα τα μέλη της ΝΟΔΕ, πλην του πρόεδρου. Ο Ν. Μουζακιάρης εκλέγεται ως μέλος της Ν.Ο. Τρικάλων, καθώς έλαβε περισσότερο του 40% των ψήφων.

Ο πρόεδρος της ΝΕΦΕ Τρικάλων Νίκος Καρδούλας ανέγνωσε τα αποτελέσματα (42-33) και ανακήρυξε τον Μιχάλη Μπαγιώτη νέο πρόεδρο.

Δήλωση Μιχάλη Μπαγιώτη

Η σημερινή μέρα είναι μέρα χαράς, συγκίνησης και ευθύνης για μένα. Η εμπιστοσύνη των εκλεκτόρων που με ανέδειξαν στη θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ μου δίνει δύναμη να προχωρήσω και σε συνεργασία με όλα τα εκλεγμένα μέλη της Νομαρχιακής μας οργάνωσης να δουλέψω για την αναδιοργάνωση της Ν.Δ. σε όλο το Νομό. Νιώθω την υποχρέωση να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της Ν.Δ. που προσήλθαν μαζικά στις κάλπες, δυο φορές τον τελευταίο μήνα και που με την ψήφο τους έστειλαν μήνυμα δημιουργικής ανανέωσης του κόμματός μας. Γι’ αυτή την ανανέωση θα δουλέψουμε. Ευχαριστώ επίσης τον ανθυποψήφιό μου, Νίκο Μουζακιάρη, με τον οποίο δώσαμε, παρά τις εντάσεις, έναν τίμιο και καθαρό αγώνα. Θέλω τέλος να αφιερώσω αυτή την εκλογική νίκη, στους ανθρώπους που πίστεψαν σε μένα, με παρότρυναν και με στήριξαν στην προσπάθειά μου αυτή και κυρίως στον πατέρα μου, που έφυγε από τη ζωή την προηγούμενη Κυριακή, τον άνθρωπο που με δίδαξε ήθος και αξιοπρέπεια και με «όπλισε» με αυτές τις αρετές. Υπόσχομαι πως θα κάνω το παν για να τιμήσω τη θέση την οποία από σήμερα αναλαμβάνω.

Με εκτίμηση Μιχάλης Μπαγιώτης Πρόεδρος ΝΟΔΕ Τρικάλων

Παρασκήνιο… και περισσότερες λεπτομέρειες στην αυριανή έντυπη έκδοση του «Ενεργού Πολίτη»