Παρασκευή 03.04.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

“ΟΡΑΜ.Α. ΕΛΛΑΔΟΣ” το κόμμα του Τρικαλινού Δημ. Θώδη

20.03.2017

«Οραμα Αναγέννησης Ελλάδος» (ΟΡΑΜ.Α. ΕΛΛΑΔΟΣ) λέγεται το κόμμα που έχει δημιουργήσει και μάλιστα έχει πραγματοποιήσει και το πρώτο του συνέδριο, ο Τρικαλινός Δημήτρης Θώδης, με καταγωγή από το Γαρδίκι.

Αυτές τις ημέρες βρίσκεται στα Τρίκαλα για την αναζήτηση γραφείων, κάτι που κάνει και στις υπόλοιπες πόλεις της Ελλάδας στελεχώνοντας παράλληλα το νέο του κόμμα.

Έμβλημα του νέου κόμματος είναι ένα καράβι που ανοίγει πανιά με την λέξη «αναγέννηση», ενώ στο λογότυπο υπάρχει η φράση «Αντε να τελειώνουμε και με δαύτους»

Αναλυτικά για την ιδρυτική διακήρυξη και τα πιστεύω του νέου κόμματος: https://www.oramaellados.gr/

Μάλιστα το «ΟΡΑΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ», σε ανακοίνωση που εξέδωσε για το περασμένο Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου σε σκληρή γλώσσα αναφέρει:

«Σχετικά με το αποτέλεσμα του Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου με βάση την επίσημη ανακοίνωση.

Σίγουρα δεν γίναμε πιο σοφοί, αλλά γίναμε ακόμη περισσότερο ανασφαλείς. Η ανακοίνωση αναφέρει απλώς την επιστροφή του τεχνικού κλιμακίου στην Ελλάδα και το επόμενο βήμα θα γίνει μόνον εάν υπάρξει συμφωνία. Δηλαδή να αποδεχτεί η κυβέρνηση όλες τις προτάσεις.

Αυτές συμπεριλαμβάνουν την εργασία και τους δημοσιονομικούς στόχους, καθώς και την πλήρη παραχώρηση των δικαιωμάτων σε ενέργεια νερό κτλ δημόσια αγαθά.

Αδυνατούμε να πιστέψουμε πως θα επιτύχετε κάτι θετικό για τους πολίτες και την χώρα, αφού το παρελθόν το δικό σας και των προηγούμενων δείχνει πως είσαστε κατώτεροι της ευθύνης που αναλάβατε. Τα νούμερα συζητάνε για νούμερα και οι άνθρωποι για τους ανθρώπους. Οι άνθρωποι όμως λείπουν από το τραπέζι που στρώσατε.

Απελευθερώστε τον ιδιωτικό τομέα από τα δεσμά που του επιβάλετε, επιτρέψτε του να γίνει η ενέργεια ανάπτυξης, εξασφαλίστε την κοινωνική συνοχή με την κατοχύρωση των δημοσίων αγαθών όπως ορίζονται αντικειμενικά, προσδιορίστε την δημοσιονομική προσαρμογή με ρεαλιστική προσέγγιση.

Θα φύγετε που θα φύγετε, μην τα ισοπεδώνετε όλα».

Το Συνέδριο

«Ολοκληρώθηκε το 1ο επετειακό συνέδριο του κόμματος. Η διαδικασία, από την έναρξη μέχρι και την ολοκλήρωση, χαρακτηρίστηκε από σοβαρότητα και υπευθυνότητα όπως προστάζει η ευθύνη που έχουμε αναλάβει και το πρόγραμμα ακολουθήθηκε όπως ανακοινώθηκε.
Εστιάζουμε στα λάθη με μοναδικό σκοπό να τα διορθώσουμε και να βελτιωθούμε, κρατάμε την απόκτηση εμπειρίας και πάνω από όλα την παρουσία των επισκεπτών.
Με την λήξη του συνεδρίου και το σβήσιμο των φώτων, φοράμε ξανά την ” φόρμα εργασίας” και συνεχίζουμε με βήμα σταθερό προς τον έναν και μοναδικό μας στόχο, την υλοποίηση του οράματος της αναγέννησης της Ελλάδος.

Ζητάμε συγνώμη που απογοητεύσαμε αυτούς που διέδιδαν διάφορα περί εισιτηρίου και οικονομικής εξόρμησης. Είμαστε όμως απόλυτα συνεπείς σε ότι είπαμε, κανείς δεν πλήρωσε τίποτε και το Όραμ.Α. Ελλάδος ανταποκρίθηκε πλήρως στους κανόνες της φιλοξενίας με κεράσματα και ποιότητα.
Θα ευχαριστήσουμε την διεύθυνση εκδηλώσεων του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας για την άριστη φιλοξενία και την υποστήριξη.
Το κυλικείο για την ποιότητα και την εξυπηρέτηση.
Τους φωτογράφους για την υπομονή τους, την ψυχραιμία τους και την εργασία τους.
Τα καταστήματα για την επιμέλεια της ενδυματολογικής εικόνας.
Το κατάστημα για την άριστη ποιότητα της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Προχωράμε σταθερά
για να τελειώνουμε επιτέλους με δαύτους.

Όραμα Αναγέννησης Ελλάδος»