Τετάρτη 22.01.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Νέα Δημοκρατία: Σοβαρότης Μηδέν

10.06.2019

Μόνο σοβαρό κόμμα που μάλιστα σε ένα μήνα πιθανόν να είναι κυβέρνηση, δεν θυμίζουν οι διαδικασίες κατάρτισης του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίες, πόσο μάλλον που σε λίγες ώρες ο πρωθυπουργός της χώρας θα πάει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να ζητήσει πρόωρες εκλογές.

Από χθες οι φήμες και οι πληροφορίες πως ζητήθηκαν με email τα βιογραφικά κάποιων υποψηφίων στο ν. Τρικάλων ( ο ένας μάλιστα εξ αυτών το θεώρησε σίγουρο και ανακοίνωσε και πρόγραμμα περιοδειών για σήμερα), έδιναν και έπαιρναν, χωρίς όμως σε κανέναν να υποσχεθούν πως θα είναι σίγουρα μέσα.

Μάλιστα οι πληροφορίες αυτές κάνουν λόγο για την παλιά σύνθεση του ψηφοδελτίου με την προσθήκη Μικέλη Χατζηγάκη, που θα καλύψει τη θέση του Ταμήλου που θα απέχει και τις Κατερίνα Παπακώστα και Χρυσάνθη Γάλλου – Δαλκαφούκη.

Παρόλα αυτά κάποιοι άλλοι επιμένουν στην συμμετοχή του Βασίλη Αναγνωστόπουλου που μπορεί να κόψει τον… Λιούτα και κάποιοι άλλοι πως θα είναι και ο Αναγνωστόπουλος αλλά θα έχει μέσα μια γυναίκα την Κορίνα Λιούτα….

Αν αυτό είναι το κόμμα που θα έρθει να μας κυβερνήσει… τότε πάμε από το στόμα του λύκου (άλλη τραγωδία στον ΣΥΡΙΖΑ), στο στόμα της αρκούδας…