Τετάρτη 02.12.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

ΒΟΜΒΑ Μουζακιάρη: Να παραιτηθεί ο Καρδούλας!

24.02.2017

Με σκληρή απάντηση έστω και καθυστερημένα, απαντά στη συνέντευξη του τομεάρχη οργανωτικού στη Ν.Δ. Τρικάλων Νίκου Καρδούλα στον «Ε.Π.», ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Νίκος Μουζακιάρης, που ζητά μάλιστα την παραίτηση του.

«Θα επιστρέψω μόλις φύγουν τα αγκάθια από την τοπική Ν.Δ.», δήλωσε ο κ. Μουζακιάρης που μάλιστα προχώρησε και ένα βήμα πιο κάτω: «Δίχασε τη ΝΟΔΕ με τις ενέργειές του στις περασμένες εσωκομματικές διαδικασίες και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο πόστο αυτό γιατί εξαργυρώνει γραμμάτια του Σπανάκη. Μόνο με την παραίτησή του θα ομονοήσει ξανά η Ν.Δ. στα Τρίκαλα.

Στην συνέντευξή του στον «Ενεργό Πολίτη» ο κ. Καρδούλας και πιο συγκεκριμένα στην ερώτηση: Οι τελευταίες εκλογές για τη ΝΟΔΕ ήταν επεισοδιακές, μάλιστα ένα τμήμα του κόμματος απέχει εμφαντικά θα έλεγα. Προσπαθήσατε να τους προσεγγίσετε;

Απάντησε: «Ως Πρόεδρος της ΝΕΦΕ στις συγκεκριμένες εκλογές προσπάθησα να διασφαλίσω την ακεραιότητα, την αντικειμενικότητα και την αξιοπιστία των εκλογών, σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς και μη σας περνάει από το μυαλό καμία άλλη σκέψη.

Δεν διαπίστωσα προσωπικά ότι ένα τμήμα του κόμματος απέχει, απεναντίας διαπιστώνω καθημερινά ότι όλο και πιο πολλά μέλη του κόμματος θέλουν έντονα να δραστηριοποιηθούν και να συμμετέχουν εθελοντικά και ενεργά σε τομείς και δράσεις της Νομαρχιακής Οργάνωσης, ανάλογα με την εμπειρία τους.

Δώσαμε λοιπόν και συνεχίζουμε να δίνουμε την ευκαιρία σε πολίτες να έρθουν κοντά στη ΝΔ, οι οποίοι ήθελαν να έρθουν, απλά δεν ήξεραν πως να το κάνουν, κανένας πλέον δεν περισσεύει και αν κάποιος δεν συμμετέχει στο αγκάλιασμα της ΝΔ σε όλους τους πολίτες και στο άνοιγμά της στην κοινωνία, δεν ευθυνόμαστε εμείς».