Τρίτη 24.11.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Προπομπός η Άννα και… στριμωξίδι για τον Κυριάκο

03.05.2017

Με την επίσκεψη της Άννας Καραμανλή το μεσημέρι του ερχόμενου Σαββάτου, η Τοπική Νέα Δημοκρατία, ξεκινά τις επισκέψεις κεντρικών στελεχών στο νομό, με κορύφωση αυτή του προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη που αναμένεται το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαΐου.

Στην επίσκεψη του αρχηγού του κόμματος έχει εξάλλου επικεντρωθεί όλη η προσοχή της ΝΟΔΕ, αλλά και των άλλων στελεχών, με τους υποψηφίους  να έχουν «πάρει φωτιά», αφού είναι άγνωστο ακόμη αν θα υπάρξουν και ιδιαίτερες συναντήσεις, κάτι που εισηγούνται αρκετοί στο προσωπικό γραφείο του Κυριάκου.

Μάλιστα σε αυτές τις επαφές θέλουν να υπάρχουν και επιχειρηματίες του νομού που ξεχωρίζουν και μια πρόταση από τον ίδιο τον πρόεδρο για συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο θα ήταν ένα μεγάλο δέλεαρ γι’ αυτούς.

Το σίγουρο είναι πάντως πως οι μέχρι τώρα πιθανοί υποψήφιοι, τα ονόματα των οποίων έχουν παίξει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στα τοπικά ΜΜΕ, θα σπρώχνονται για μια φωτογραφία μαζί του, ακόμη και αυτοί που δεν ήθελαν στις εσωκομματικές εκλογές να τον δούνε ούτε… ζωγραφιστό.

Η Άννα Καραμανλή

Σε… απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη που θα είναι στα Τρίκαλα Παρασκευή και Σάββατο, η ΝΟΔΕ ανακοίνωσε πως «το Σάββατο 6 Μαΐου 2017 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, η Νομαρχιακή Οργάνωση της ΝΔ Τρικάλων, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας, θα πραγματοποιήσει εκδήλωση – ομιλία, στο Ξενοδοχείο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ (Πλατεία Ρήγα Φεραίου, Τρίκαλα) με θέμα:

«Προκλήσεις για τη γυναίκα και την οικογένεια στην Ελλάδα της κρίσης».

Κεντρική προσκεκλημένη και ομιλήτρια θα είναι η Αναπληρωτής Τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού και Βουλευτής Β΄ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Άννα Καραμανλή.

Η ΝΟΔΕ

Στο μεταξύ την περασμένη εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα στις 26-4-2017 η ΝΟΔΕ ΝΔ Τρικάλων συνεδρίασε «μέσα σε πολύ καλό κλίμα» και συζήτησε τα εξής θέματα:

1) Προετοιμασία για την  επίσκεψη του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στα Τρίκαλα το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαΐου.

Η ακριβής ημερομηνία και το πρόγραμμα της επίσκεψης θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

2) Έγινε ο οικονομικός απολογισμός της χοροεσπερίδας που είχε πραγματοποιηθεί τον περασμένο Μάρτιο. Από όλους κρίθηκε ότι  η συγκεκριμένη εκδήλωση ήταν πολύ επιτυχημένη και η ΝΟΔΕ ευχαριστεί τα στελέχη, τους φίλους και οπαδούς του κόμματος για το ενδιαφέρον, που δείχνουν σε όλες τις εκδηλώσεις της κομματικής οργάνωσης.

3) Πραγματοποίηση Νομαρχιακής Συνέλευσης της ΝΟΔΕ και εκδήλωση γυναικών μετά την επίσκεψη του Προέδρου της ΝΔ κ. Μητσοτάκη  στα Τρίκαλα.

Είναι σίγουρο ότι η ΝΔ δεν εφησυχάζει και πιστεύει πως η μόνη λύση για την χώρα είναι οι εκλογές και δυναμικά συνεχίζει τον αγώνα για την επικράτησή της, ώστε με το ρεαλιστικό και κοστολογημένο  πρόγραμμα που θα εφαρμόσει,  η Ελλάδα θα βγει από το αδιέξοδο που έχει φέρει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

Χ.Κ.