Κυριακή 03.12.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Δείτε τα τελικά αποτελέσματα του γκάλοπ της Ν.Δ. στα Τρίκαλα

07.08.2018

Αρχίζουν για τα καλά τα εκλογικά όργανα στη Νέα Δημοκρατία Τρικάλων όπου το διαδικτυακό γκάλοπ το οποίο διενήργησαν φίλοι… της Ν.Δ. στο νομό για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου και που πρώτος είχε αποκαλύψει ο energospolitis.gr,  βγάζει σημαντικές ειδήσεις από τις οποίες μπορεί να εξάγει κανείς τα πρώτα συμπεράσματα.

Πρώτος και με διαφορά από τους άντρες όπως ήταν αναμενόμενο είναι ο Χρήστος Μιχαλάκης με ποσοστό 20,6% και ακολουθεί ο Ηλίας Βλαχογιάννης με 25,2% και τρίτος ο Βασίλης Αναγνωστόπουλος… με το Χρίστο Λιάπη να πιανει πάτο με 4,4% στα οκτώ ονόματα που ήταν συνολικά στο ερωτηματολόγιο από πλευράς ανδρών.

Στο ωραίο φύλο της Ν.Δ. επανέρχεται και μάλιστα δυναμικά το όνομα της Κατερίνας Παπακώστα με ποσοστό 25,2% παρότι η ίδια δεν έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον. Δεύτερη και… ουσιαστικά πρώτη αν τελικά η Παπακώστα δεν θελήσει να μπει στην κούρσα είναι η Κορίνα Λιούτα με 14,7%, με τρίτη την Ντίνα Δήμα 14,4%, ενώ έκπληξη είναι και το όνομα της Μάνης Γιαννοτάκη με  14%. Στο7,6 είναι η Χρυσάνθη Δαλκαφούκη ποσοστό σημαντικό αν σκεφτεί κανείς πως δεν προέρχεται από τον χώρο της Ν.Δ.

Να σημειώσουμε πως τα παραπάνω είναι τα τελικά αποτελέσματα της έρευνας που έκλεισε πλέον γιατί σύμφωνα με τους Φίλους της Ν.Δ.: “κάποιος από τους ενδιαφερόμενους υποψήφιους ή η ΝΟΔΕ Τρικάλων δημοσίευσε σε τοπικό ΜΜΕ τα ενδιάμεσα αποτελέσματα της έρευνας, τα οποία μόνο εσείς λάβατε και η ΝΟΔΕ, η έρευνα έκλεισε σήμερα και σας κοινοποιούμε τα τελικά αποτελέσματα της έρευνας. Σκοπός της έρευνας ήταν να συμμετάσχουν μόνο φίλοι και μέλη της ΝΔ και όχι ο οποιοσδήποτε μέσω των δημοσιεύσεων των ΜΜΕ. Για την έρευνα θα ενημερωθεί και η ηγεσία της ΝΔ”.

Να σημειώσουμε τέλος σύμφωνα με πληροφορίες στο γκάλοπ αρχικά συμμετείχε και ο Μικέλη Χατζηγάκης που στην πορεία ζήτησε την απόσυρση του ονόματος του.

[fbcomments]