Τετάρτη 30.09.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Άρχισαν τα όργανα στην τοπική Νέα Δημοκρατία

11.01.2016

Άρχισαν τα όργανα στα Τρίκαλα πριν ακόμη αναλάβει την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας ο μεγάλος νικητής των εσωκομματικών εκλογών της Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σήμερα το πρωί ο πρώην βουλευτής Μιχάλης Ταμήλος βγαίνοντας στα ραδιόφωνα της πόλης τόνισε την δική του συμβολή στην πρωτιά του νέου αρχηγού της Ν.Δ., αναφερόμενος παράλληλα στα ονόματα των στελεχών του κόμματος στα Τρίκαλα που στήριξαν τον Μεϊράκη, αφήνοντας να φανεί πως οι μεγάλοι ηττημένοι είναι οι Σκρέκας, Βλαχογιάνης και Μιχαλάκης.

Η αντίδραση ήρθε από τον Ντίνο Κοτρώνη στον «Ζυγό» σε επίσης σκληρή γλώσσα ενώ ο Κώστας Σκρέκας κράτησε χαμηλούς τόνους επιχειρώντας να περάσει μήνυμα ενότητας για την επόμενη μέρα.

Εξάλλου σε μήνυμά του σήμερα το πρωί αναφέρει πως: «Την πρώτη τους επικοινωνία είχαν ήδη από το βράδυ της Κυριακής ο Βουλευτής Ν. Τρικάλων της Ν.Δ. και Πρώην Υπουργός κ. Κώστας Σκρέκας με τον εκλεγέντα Πρόεδρο του Κόμματος κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο κ. Κ. Σκρέκας συνεχάρη τον κ. Κ. Μητσοτάκη και του ευχήθηκε καλή δύναμη για το έργο που του ανέθεσαν χιλιάδες νεοδημοκράτες. Ο Βουλευτής της Ν.Δ. σε δήλωσή του επισημαίνει ότι «με την ανάδειξη νέου αρχηγού, έκλεισε ένας κύκλος δημοκρατικής διαδικασίας για το κόμμα μας. Πλέον η Νέα Δημοκρατία καλείται πολύ γρήγορα να ανασυνταχθεί και μέσα από μια δημιουργική ανανέωση, να ανοιχθεί επιπλέον στην κοινωνία και να αποτελέσει μια αξιόπιστη εναλλακτική Κυβερνητική πρόταση. Είναι χρέος όλων μας να στηρίξουμε την νέα προσπάθεια που γίνεται και με Αρχηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πορευτούμε απέναντι σε μια από τις χειρότερες Κυβερνήσεις που έχουν περάσει από τη χώρα. Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες ακουμπούν στη Νέα Δημοκρατία και μπορούν να ελπίζουν σε μια νέα αρχή».