Τρίτη 21.01.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Χαμόγελα στη τοπική Ν.Δ. με… σκληρό ροκ για ΣΥΡΙΖΑ

05.09.2015

Έκδηλος ήταν ο ενθουσιασμός τόσο της υπεύθυνη του εκλογικού αγώνα της Ν.Δ. για τον Νομό Τρικάλων Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, όσο και των στελεχών της τοπικής Ν.Δ. για το αποτέλεσμα των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου.

Σήμερα το πρωί η βουλευτής της Ν.Δ. σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα γραφεία της ΝΟΔΕ, χαρακτήρισε την εκλογική αναμέτρηση κρίσιμη για την χώρα και επιτέθηκε κατά του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως έφτασαν αυτοί οι μήνες για να καταλάβει ο λαός από τα πεπραγμένα τι σημαίνει αυτή η κυβέρνηση του Τσίπρα.

Η κ. Ασημακοπούλου ζήτησε από τον Ελληνικό λαό να εμπιστευτεί τη Νέα Δημοκρατία, ώστε μέσα από συναινέσεις και συνεργασίες, όπως υποσχέθηκε ο αρχηγός του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης, να μπορέσει και πάλι να πάει η χωρα μπροστά. «Οι πολίτες κατάλαβαν τη μεγάλη ζημιά που έχουν υποστεί από την κυβέρνηση Τσίπρα, τόσο στον οικονομικό τομέα με την υπογραφή του πιο σκληρού μνημονίου, όσο και στους τομείς της υγείας, της παιδείας και του μεταναστευτικού».

Η ίδια είπε πως προς αυτή την κατεύθυνση η Ν.Δ. είναι ανοιχτή να συνεργαστεί με όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου, αποκλείοντας την Χρυσή Αυγή, παρότι θεώρησε πως μια συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ μόνον εύκολη δεν είναι, αφού η Νέα Δημοκρατία έχει ως βασικό στόχο την στήριξη του ιδιωτικού τομέα και της επιχειρηματικότητας και δεν ξέρει πόσο εφικτή μπορεί να είναι μια τέτοια προγραμματική συμφωνία με την περασμένη κυβέρνηση.

«Οι πολίτες θα πρέπει να αποφασίσουν ποιον θα εμπιστευτούν για το μέλλον της χώρας. Πληρώσαμε 90 δις για να μάθουμε», τόνισε.

Η κ. Ασημακοπούλου, παρευρέθηκε χθες βράδυ μαζί με τον πρώην Βουλευτή και εκ νέου υποψήφιο Γεώργιο Κασαπίδης, σε ευρεία συνεδρίαση της ΝΟΔΕ, όπου τους

υποδέχθηκαν οι υποψήφιοι Βουλευτές των Τρικάλων του περασμένου Ιανουαρίου πλην της Μαρία Μπέλλου-Παπακέμου που δεν θα είναι εκ νέου υποψήφια, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Νίκος Μουζακιάρης, ο πρώην Βουλευτής Θεόδωρος Σκρέκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης και πλήθος Μελών της ΝΟΔΕ Τρικάλων.
Η κ. Ασημακοπούλου, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για τις δημοσκοπήσεις και για την δημοφιλία του Ευάγγελου Μεϊμαράκη ο οποίος αύριο θα βρεθεί στην γειτονική Λάρισα και ετοιμάζεται κινητοποίηση της ΝΟΔΕ Τρικάλων.
Να σημειώσουμε πως για την 6η θέση του ψηφοδελτίου της Ν.Δ. θα επιλεγεί μια γυναίκα μεταξύ της Μάνης Γιαννοτάκη και της Εκπαιδευτικού από την Καλαμπάκα Δέσποινας Λασπά.