Τρίτη 26.05.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Αντιδράσεις στη Ν.Δ. για Παπαστεργίου, Μαράβα και Σινάνη

20.03.2018

Πυρ και μανία είναι αρκετά στελέχη της τοπικής Ν.Δ. με τους δημάρχους που εκλέγονται με την σημαία της και πόλης που βρέθηκαν χθες βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο στην πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με ομιλητή τον υπ. Π. Σκουρλέτη.

Μάλιστα ειδικά κατά το μέρος της πολιτικής τοποθέτησης του υπουργού όπου μιλούσε για τη Νοβάρτις και για τα σκάνδαλα δηλώνουν ξεκάθαρα πως οι δήμαρχοι θα έπρεπε αν αποχωρήσουν από την αίθουσα, αφού ο κ. Σκουρλέτης κατηγορούσε τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Η τοποθέτηση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του Μιχ. Ταμήλου ο οποίος όμως έμεινε στην αίθουσα με αποτέλεσμα κάποια από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να τον γιουχάρουν για την συνέχεια της τοποθέτησης του για τις Ανώνυμες Εταιρίες των δήμων.

Μάλιστα ασφαλείς πληροφορίες του Ε.Π. κάνουν λόγο και για τηλέφωνα από την Πειραιώς στους δημάρχους ώστε αυτοί να μην παρευρεθούν στην εκδήλωση.

Τελικά οι μόνοι που… εντέχνως το απέφυγαν ήταν ο Μιχαλάκης και ο Μεριβάκης.

Μετά και τις ερωτοτροπίες Παπαστεργίου – ΣΥΡΙΖΑ, σίγουρα το πρόβλημα στην τοπική Ν.Δ. είναι μεγάλο και να δούμε πως θα το αντιμετωπίσει η ΝΟΔΕ.

Μάλιστα ο κ. Παπαστεργίου μιλώντας στη«Λέσχη 97,6», με αφορμή την πιθανή υποψηφιότητα Λάππα δήλωσε πως «Αν εγώ θεωρούσα ότι τα κόμματα έχουν ρόλο στην Αυτοδιοίκηση δεν θα ήμουνα χθες στην κομματική εκδήλωση με τον Υπουργό Εσωτερικών που διοργάνωσε ο Συριζα».