Σάββατο 26.09.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

«Πανηγυρίζει» η τοπική Ν.Δ. για την επιτυχία της ΔΑΚΕ

03.11.2016

“Η ΝΟΔΕ Τρικάλων της Ν.Δ συγχαίρει την ΔΑΚΕ Δασκάλων Δ.Ε και την ΔΑΚΕ Καθηγητών Δ.Ε για την επικράτηση τους στις εκλογές του κλάδου και την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στα Συμβούλια του ΠΥΣΠΕ Τρικάλων, στο ΑΠΥΣΠΕ Θεσσαλίας και στο ΚΥΣΠΕ. Έχοντας πλήρη επίγνωση των προβλημάτων στην Παιδεία είμαστε βέβαιοι ότι η συμβολή σας και το αμέριστο ενδιαφέρον σας θα ωφελήσουν πολλαπλά το Ν. Τρικάλων, δίνοντας ευκαιρίες ανάπτυξης και προόδου. Σας ευχόμαστε μια παραγωγική, επιτυχημένη και γόνιμη θητεία, όπου με νέες απόψεις, ιδέες και προτάσεις να συνεχίσετε να αγωνίζεστε ώστε η δημόσια εκπαίδευση να αποκτήσει ευρωπαϊκό προσανατολισμό, ποιότητα, διαφάνεια, αξιοκρατία. Ο κλάδος της Εκπαίδευσης στα Τρίκαλα ανοίγει τον δρόμο της οριστικής απαλλαγής της κοινωνίας από την ψεύτικη και ανίκανη Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ”.

Και η Δημοτική Οργάνωση

“Η ΔΗΜΤΟ της Νέας Δημοκρατίας Τρικάλων συγχαίρει θερμά τους Νεοδημοκράτες εκπαιδευτικούς που κατάφεραν να πρωτεύσουν στις αρχαιρεσίες του κλάδου τους για την ανάδειξή τους ως εκπροσώπων   στα θεσμικά όργανα των εκπαιδευτικών.

Τα νικηφόρα αποτελέσματα δικαιώνουν τους εκπροσώπους της παράταξης που αντιστέκεται στην αμφισβήτηση των διαχρονικών αξιών και στη σημερινή ισοπέδωση των θεσμών”.

Από το Γραφείο Τύπου της ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας Τρικάλων