Δευτέρα 25.09.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Η επίσημη απόσυρση της Μπρουζούκη – Στον αστερισμό Παπαστεργίου ο νομός

08.08.2023

Αυτό που όλοι υποψιαζόταν και που η ίδια άφησε με την ανακοίνωσή της να φανεί, ειπώθηκε σήμερα το πρωί στην πρωινή ζώνη του FM 100 Ράδιο Ζυγός από την ίδια την Νικολέτα Μπρουζούκη που ανακοίνωσε πως σε αυτές τις εκλογές… δεν θα διεκδικήσει τον δήμο Τρικκαίων γιατί οι συνθήκες δεν είναι κατάλληλες…

Φυσικά για άλλη μια φορά… εξαπέλυσε επίθεση κατά του Δημήτρη Παπαστεργίου… ενώ αναρωτήθηκε ποια είναι η θέση των πολιτικών παραγόντων του τόπου για αυτό το φαινόμενο της εκ του μακρόθεν πολιτικής κηδεμονίας.

Οι συνθήκες δεν είναι οι κατάλληλες να γίνει ένας αγώνας δημοκρατικός…. δεν έχουμε ακούσει κανένα να μιλάει πως θέλουν να δούνε τον δήμο, δεν έχουμε ακούσει καν τον σημερινό δήμαρχο. Δεν τον έχουμε ακούσει να αρθρώσει ένα λόγο για την παρεμβατικότητα του Παπαστεργίου και όλα αυτά που λέγονται»

«Οι συνθήκες τελικά όπως αποδείχθηκε δεν ήταν οι πλέον κατάλληλες, για να γίνει αυτό το βήμα για το δήμο Τρικκαίων» επεσήμανε η κ. Νικολέτα Μπρουζούκη, «Σε αυτές τις εκλογές δεν θα είμαι υποψήφια, παραμένω όμως πάντα μια ενεργή πολίτης και θα παρακολουθώ τις εξελίξεις στο δήμο με μεγάλο ενδιαφέρον» πρόσθεσε η κ. Μπρουζούκη.

[fbcomments]